Nakon što je Hejli Biber (24) u dokumentarcu pokazala da nije baš oduševljena željom svog muža Džastina Bibera (27) da postanu roditelji, viđena je kako sama ide na večeru.

Manekenka se do restorana u Malibuu dovezla džipom i pri izlasku iz auta ju je pratilo obezbeđenje. Izgledala je loše raspoloženo i kao da je na ivici suza.

Okretala je glavu kako joj paparaci ne bi uslikali lice, a za razliku od emotivnog stanja, njeno modno izdanje je bilo odlično kao i uvek, a nosila je pantalone, crni top i predimenzionirani sako.

hejli biber
NGRE / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Hejlin izlazak na večeru pokrenuo je nova nagađanja o bračnim problemima s Džastinom.

Iako je pevač u dokumentarcu rekao supruzi da je spreman da radi na bebi kao i da je sve spremno za doček novog člana porodice, čini se da bi bilo bolje da par pre toga poradi na svom odnosu.

Da se manekenki ne žuri da postane majka, otkrila je u hladnoj reakciji na njegove reči. "Već ove godine?", upitala je muža, a on je rekao da sve zavisi od nje, ali da želi da što pre postane otac.

Mnogi smatraju da nakon snimaka na kojima Džastin viče na Hejli ili ne vodi računa o njoj kad su okruženi paparacima, roditeljstvo nije dobra ideja.

Agence / Bestimage / Profimedia, Instagram Džastin i Hejli Biber

Ipak, da i Hejli nije dobrica koja će da sve trpi zarad ljubavi prema Džastinu dokazalo se i kada je svog supruga odgurnula na Met gali kako bi pozirala sama, kao i njena nedavna izjava "da je toliko želela da postane mama, ali da joj se sada ne žuri", kao i da bi abortirala Džastinovu bebu da sad ostane u drugom stanju.

Dok su jedni ubeđeni da se Hejli premišlja zbog Džastinovog mentalnog stanja koje nije najbolje, drugi su mišljenja da joj je karijera na prvom mestu, te da je još uvek mlada za tako veliku odluku.