Da u braku Hejli i Džastina Bibera nije baš sve "med i mleko" jasno je mesecima, iako su se oni svim silama trudili da pokažu celom svetu da su srećni i zaljubljeni.

Zapravo, mnogo puta u javnosti se povelo pitanje o tome kako pevač tretira svoju suprugu, a manekenka je takođe često viđena u javnosti neraspoložena, gotovo na ivici suza.

Da im je brak na klimavim nogama, po mišljenju mnogih dokazao je i delić dokumentarca u kom Džastin govori Hejli da jedva čeka da ima decu, kao i da bi krenuo na tome da radi još ove godine, na šta je ona reagovala sa "Videćemo...". Sve to ne bi bilo toliko čudno da pre toga godinama nisu izjavljivali kako jedva čekaju da budu mladi roditelji.

Nedavno se Hejli prvi put oglasila i otkrila da su bili pred razvodom, a sada je otkrila još nešto - njena majka zaslužna je što je još uvek u braku sa Džastinom.

hejli biber
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Manekenka je u podkastu "In Good Faith with Chelsea & Judah Smith" rekla da je prva godina braka bila stravična jer nije imala poverenja u njega.

- Sećam se da sam je zvala više puta, a poslednji put u Bruklinu sam joj rekla: "Jednostavno ne mogu. Nema šanse da ću moći ovako da živim ako će ovako biti zauvek.

- I samo se sećam da je bila tako mirna preko telefona i da je rekla: 'Proći će, i ti ćeš biti dobro i on će biti zdrav, a mi smo tu za tebe - nastavila je Hejli.

hejli biber i dzastin biber
Stephen Lovekin / Shutterstock Editorial / Profimedia 

- I osećam da je ta velika podrška bila prelomna. Da je nisam imala, bilo bi 10 puta teže, a to je već tada bila najteža stvar u mom životu.

Mnogi su nakon ovog podskasta počeli da sklapaju kockice, jer je Džastin bio emotivno razoren nakon poslednjeg raskida sa Selenom Gomez, nakon čega se samo par meseci kasnije venčao sa Hejli.

hejli biber i dzastin biber
PeBu / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Kako se može pročitati na mrežama, upravo je ovim postupkom manekenka potvrdila da Selena ipak jeste bila kamen spoticanja u njihovoj prvoj godini braka, kada se svakodnevno njihov odnos i njegov sa njegovom bivšom. 

Džastin je tada i u intervjuima govorio koliko mu je Selena bila bitna, kao i da je bila njegova najveća ljubav, te su zbog svega pojednici uvereni da je istina konačno isplivala na videlo, ali i da je Hejli danas svakako bitnija Džastinu nego pre nekoliko godina kada su tek ušli u brak.