Džastin Biber (27) otkrio je 2020. da se nekada oslanjao na droge kao mogućnost za beg od njegovog života pod svetlima reflektora. 

Nedavno se njegova supruga Hejli prvi put oglasila i priznala da su bili pred razvodom, a sada je otkrila još nešto, a to je da je pevaču pomogla da se reši zavosnosti, ali i da je sve to psihički bilo jako teško za nju.

Manekenka je istakla u podkastu "Voices" brenda Victoria's Secret da je to za nju bilo ekstremno teško razdoblje i da joj je oživelo uspomene na njenog oca Stivena Boldvina (55) dok se borio sa svojim porocima.

Priznala je pritom da u njenoj porodici ima puno zavisnosti.

hejli biber
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

"Nije samo moj tata imao problema, nego se puno ljudi na toj strani moje porodice borilo s puno različitih stvari. Moj tata je uvek bio otvoren oko svoje zavosnosti i to sam cenila. Oduvek sam bliska s njim i često je iskreno govorio zašto je uspeo da ostane trezan, čist od droga i kako izgleda ponašanje pod uticajem opijata", ispričala je Hejli.

"Bilo je ekstremno teško biti deo tog razdoblja korišćenja droge, pogotovo jer sam morala da se vratim u mračni period očeve borbe. Pitala sam ga na primer stvari poput:

"U kojoj si fazi sa svim tim?" Nekad sam bila nervozna kada sam ispitivala Džastina: "Da li ti je to u redu?", prisetila se manekenka suprugove borbe tokom odvikavanja.

hejli i dzastin biber
DUTCH... / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

"Ipak, on je imao veliku svest o svemu tome i bio je jako otvoren po pitanju svoje zavosnosti. To je sve što mogu da tražim", dodala je.

Inače, Džastin je svojevremeno priznao da je prvi put probao marihuanu s 13 godina, nakon što je postao slavan zahvaljujući videu na YouTubeu. Postao je zavistan od marihuane, a onda ju je počeo da je kombinuje s tabletama i pečurkama.

"To je jednostavno bio način bežanja za mene. Bio sam mlad", istakao je pevač.

Njihov brak je proteklih meseci pod budnim okom javnosti, a pažnja se obraća na svaki njihov potez u javnosti. Šuškanja da nešto nije u redu u njihovom odnosu počeo je snimkom koji je kružio internetom na kom Džastin urla na suprugu Hejli pred mnoštvom ljudi.

Mnogi pevačevo ponašanje upravo povezuju sa tim da mu odvikavanje od opijata teško pada i da je sve to uzrokovalo njegove probleme sa mentalnim zdravljem.

Agence / Bestimage / Profimedia, Instagram Džastin i Hejli Biber