Hejli Biber danas slavi 25. rođendan, a njena ljubavna priča u poslednje vreme je česta meta svetskih medija.

Veće duže vreme se piše o njenom ne baš uspešnom braku sa Džastinom Biberom, a u prilog tome ide i činjenica da Hejli često izgleda jako nesrećno pored supruga.

Na internetu mogu da se nađu brojni snimci na kojima se Džastin ne ponaša nimalo džentlmenski pored atraktivne supruge. Ipak, na društvenim mrežama među parom vlada idila.

I u intervjuima manekenka često ispada veoma nesigurno oko odnosa sa Džastinom.

hejli i dzastin
DUTCH... / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

"Imali smo puno razgovora o tome kakvi su naši planovi, gde želimo da budemo za toliko i toliko godina. Uvek smo pričali da želimo mladi da uđemo u brak i da budemo mladi roditelji, ali ne ispadne sve uvek onako kako maštate", rekla je Hejli nedavno, ali se onda brzo i ispravila.

hejli i dzastin biber
The Daily Stardust / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

"Ipak, jedno znam i donela sam odluku. Dugo i jako volim tu osobu i neću odustati od njega. Nikad ga ne bih napustila. Ne mogu da zamislim da napustim nekoga samo zato što se nalazi u najgorem razdoblju svog života", zaključila je.

Ipak, priznala je da bi sigurno prekinula trudnoću kada bi sada ostala u drugom stanju te da, iako je nekada želela da postane majka, sada joj se više ne žuri.

U istom intervju Hejli je otkrila i kako je njena majka zaslužna što je još uvek u braku s kanadskim muzičarem. Poručila je kako im je prva godina braka bila užasna jer nije imala poverenja u njega.

hejli biber
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Zbog ovih i sličnih izjava često je bila na meti kritika, a činilo se u jednom trenutku da je Hejli najomraženija osoba na internetu. Ipak se ona udala za muškarca čija je veza sa Selenom Gomez smatrana primerom istinske ljubavi, a mnogi su bogatu naslednicu smatrali direktno odgovornom za finalni raskid.

Zapravo, veoma dug vremenski period Hejli je smatrana ženom bez talenta, praznoglavom bogatašicom i wanna-be modelom, s obzirom da je visoka samo 172 što je, složićete se, po mnogim merilima nedovoljna visina za bavljenje manekenstvom.

hejli biber
Stoianov-spot / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Uprkos tome, Hejli je danas jedan od uspešnijih modela, a krasila je ne samo naslovnice prestižnih modnih časopisa, već bila i zaštitno lice brojnih kapanja. Međutim, mnogi nemaju pojma da je zapravo ova devojka bila sve samo ne osoba bez talenta.

Hejli Roud Boldvin ćerka je Stivena Boldvina, glumca, producenta i režisera, ali i brata poznatog glumca Aleka Boldvina i grafičke dizajnerke Kenje Boldvin.

hejli biber
Beretta/Sims / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Hejli je veoma rano krenula na balet i zapravo bila za to veoma talentovana. Stručnjaci su joj predviđali blistavu karijeru i zapravo se govorilo da je jedna od najtalentovanijih balerina u Americi.

Pohađala je prestižnu američku školu baleta i igrala za pozorište u Majamiju. Zapravo, gledati je u kostimu, na sceni gotovo je nestvarno, ali njen san da postane primabalerina prekinule su brojne povrede, od kojih je poslednja - povreda stopala bila finalna tačka u njenoj karijeri.

hejli biber
pritnscreen/instagram 

Modelingom je krenula da se bavi dok ne smisli čime će se baviti dalje u životu, međutim, njena karijera krenula je uzlaznom putanjom.

Iako danas govori da živi život iz snova, istina je da priče da nije srećna u braku neće prestati u skorije vreme, kao i uvrede na račun "netalentovanosti" iako je situacija potpuno drugačija zapravo, a još njenih fotografija zbog kojih su tračevi o njenom odnosu sa Džastinom uopšte i počele pogledajte u galeriji ispod:

ShotbyNYP / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia, GPFM / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Hejli Biber ponovo tužna u društu Džastina Bibera