Kada ste dete čiji su roditelji poznate ličnosti, nije ništa čudno da u nekom trenutku krenete njihovim stopama.

Ali, u slučaju Hejli Boldvin, slobodno se može reći da je prava popularnost došla tek kada se udala za jednog od najpoželjnijih pevača - Džastina Bibera.

Gospođa Biber se od samog početka nalazila na meti kritika - poredili su je sa Selenom Gomez, zvali "najtužnijim licem Holivuda", osporavali njenu karijeru i govorili "da je poznata jedino jer se dobro udala i ima slavne prijateljice poput Kajli i Kendal Džener".

Za Hejli Biber su nekad govorili da je slavna samo zahvaljujući slavnim drugaricama.
Peter Parker/@TheHapaBlonde / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Ipak, istina je da je u svet modelinga ušla slučajno, nakon što je zbog povreda prestala da se bavi baletom, što je bila njena najveća ljubav, a mnogi ne znaju da pre nego što se otisnula u manekenske vode, njena starija sestra već je bila veliko ime u svetu modelinga.

Alaja Boldvin uveliko je šetala pistama u vreme kada je Hejli o tome mogla samo da sanja, a još na samom početku bila je jedno od zaštitnih lica brenda "Calvin Klein".

Pojavila se ne samo na Nedeljama mode u Njujorku, već i u Parizu i Milanu i krasila brojne naslovnice.

Pored svega toga aktivno je govorila i o problemima sa endometriozom koja pogađa sve više žena. Alaja se u jednom trenutku povukla iz sveta mode, a 2017. godine rekla je sudbonosno "da" dugogodišnjem dečku, producentu Endruu Aronovom. Tri godine kasnije postali su roditelji devojčice Iris Ele.

Alaja Boldvin bila je zaštitno lice brojnih modnih brendova.
pritnscreen/instagram 

Nekadašnja manekenka danas izgleda neznatno drugačije nego kada se bavila manekenstvom, ali ako je suditi po Instagramu, neka nikakav problem sa svojim oblinama i "viškom" kilograma. Naprotiv.

printscreen/instagram Pogledajte kako Alaja Boldvin izgleda danas

Često kači objave kojima slavi pravo žensko telo, sa celulitom i strijama, i čini se da zaista uživa u svom životu. Takođe često objavljuje i fotografije sa sestrom Ajrland, ali i sa Hejli, što nije promaklo njenim obožavateljima.

Iako je jasno da Alaja apsolutno obožava svoju rođenu sestru, mnogi su ubeđeni da se to kako sada izgleda "ne uklapa u savršen Hejlin feed".

Istina je da se na profilu Biberove može naći samo par objava sa porodicom, dok je situacija potpuno drugačija kada se pogleda profil njene sestre.

Tako se ispod nekih objava moglo pročitati:

"Hejli se stidi rođene sestre jer nije "savršena" kao ona. Devojčice - ona je bila pravi model za razliku od tebe", "Sramno, zar se stidiš sestre?", "Alaja voli sebe kakva je i nisu joj potrebni prijatelji da bi imala karijeru", "Taman mislim da Hejli ne može da padne niže, a onda se iznova iznenadim", "Sad kad si Biber ne treba ti porodica, a?!", "Hejli gleda Alajine fotke od pre i plače kad niko ne gleda"...

Fanovi su ubeđeni da Hejli Biber ne deli fotografije sa sestrom Alajom Boldvin jer nije smršala nakon porođaja.
pritnscreen/instagram 

Priče da je Hejli ljubomorna na sestru datiraju još iz vremena kada se Alaja udavala, a fotografije Biberove nisu odavale utisak nekoga ko je srećan zbog toga. Ipak, Hejli je to kasnije demantovala.

Fanovi su ubeđeni da je Hejli Biber ljubomorna na sestru Alaju Boldvin.
247PAPS.TV / Splash / Profimedia 

"Ko se ne bi radovao što mu se sestra udaje pobogu?", rekla je jednom prilikom, i pojasnila da je samo bila pod stresom jer je želela da sve prođe u najboljem redu i da sve bude onako kako je Alaja zamislila, a šta je prava istina znaju samo one. 

A još fotografija Alaje Boldvin iz vremena kada se bavila manekenstvom pogledajte u galeriji ispod i procenite i sami, da li ima istine u tome da je Hejli ljubomorna na njenu karijeru i nekadašnji izgled.

pritnscreen/instagram Pogledajte u galeriji kako je Alaja Boldvin izgledala dok se bavila manekenkstvom.

Svet poznatih na dohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!