Ajrland Boldvin (26) je određeni vremenski period bila mirna kada je reč o provokativnim fotografijama, zbog kojih je njen otac Alek Boldvin i javno reagovao i izražavao nezadovoljstvo.

Međutim, sada se vratila starim navikama, pa je objavila fotku na kojoj potpuno naga leži u kadi, u jednom hotelu u Nešvilu. Pohvalila se kako uživa na odmoru, a na fotografiji je pokazala svoje brojne tetovaže.

Inače, Ajrland se poslednjih meseci značajno povukla iz javnosti i sa mreža, najviše zbog strašne nesreće koja se dogodila na setu filma "Rust", na kojem je pre nekoliko meseci njen otac Alek nenamerno usmrtio saradnicu Halinu Hačins.

Malo nakon nesreće na Instagramu je podelila šta misli o svemu, pa je napala i novinara koji ju je pokušao kontaktirati, a svom ocu je pružila podršku.

Inače, manekenka se ranije zbog golišavih fotografija svađala sa svojim ocem i mnogi su primećivali njegove sarkastične komentare na njenim objavama.

Uprkos tome, Boldvinova nije posustala pa i dalje na taj način privlači pažnju javnosti.

Instagram Ajrland Boldvin

Određeni broj njenih pratilaca primetio je i da je nabacila nekoliko kilograma, ali se ona na to preterano ne obazire. Tvrdi da se odlično oseća u svojoj koži, a ranije je često pričala o problemima s poremećajem u ishrani koje je imala, a kojih se, srećom, rešila.

Svet poznatih na dohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!