Otkako se dogodila nesreća na setu filma "Rust" kada je povređen reditelj Hoel Souza, a ubijena snimateljka i šefica fotografije Halina Hačins, Alek Boldvin i njegova supruga Hilarija su glavne meta medija, paparaca, portala, društvenih mreža.

Tako je nedavno isplivao još jedan Boldvinov incident, kada je nasrnuo na novinara koji je obavljao svoj posao.

Alek i Hilarija bili su na meti kritika i kada su objavili fotografiju slavlja u jeku tragedije koja se dogodila, a ovoga puta glumčeva supruga iznela je do sada nepoznate detalje.

Alek Boldvin je ućutkivao svoju suprugu dok se ona porađala.
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Naime, Hilarija je putem Instagrama objavila priču pod naslovom "Kada mi je muž rekao da ćutim tokom porođaja, znala sam da je naš brak gotov".

Ona je na društvenoj mreži objasnila šta se zapravo dogodilo.

- Alek me je ućutkao dok sam imala kontrakcije sa Rafaelom. On je telefonirao i tada me je pitao da li mogu da se stišam. U trenutku kada je to izgovorio, shvatio je da je zvučao kao se*onja - napisala je ona.

Dodala je da je ipak ostala u braku nakon čega je par dobio još "552 bebe".

- Takvo ponašanje sam mu dopustila jer sam dobila epiduralnu anesteziju. Za sada ću vas poštedeti detalja moje reakcije, ali to se nikada više nije ponovilo - napisala je.

Hilarija Boldvin želela je se razvede kada ju je suprug Alek Boldvin pitao da bude tiša dok se porađala.
Shutterstock 

Hilarija je kasnije objavila i objavu vezanu uz četke i flaše, šaleći se da Alek plaća što je ućutkivao dok je imala trudove tako što čisti svaku bočicu u kući.

Inače, Alek i Hilarija su roditelji šestoro dece - ćerke Karmen (8) i sinova Rafaela (6), Leonarda (5), Romea (3) i Eduarda (1) i novorođene Lucije (9 meseci). Alek je i otac modela Ajrlend Boldvin (26), koja je nedavno dobijala sramne uvrede zbog tragedije koja se dogodila na snimanju filma "Rust".

Hilarija otkrila da ju je Alek zgrozio svojim ponašanjem u toku porođaja.
Photographer Group/MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Podsetimo, Hilarija je nedavno otvorila dušu na Instagramu otkrivši da se ona i Alek suočavaju sa izazovima nakon tragedije.

- Moj muž trenutno pati od PTSP-a. To nije samo zbog onoga što se nedavno dogodilo, on pati od toga već jako, jako, jako dugo - rekla je Hilarija, dodajući da ga mediji i "trolovi" provociraju i žele da ga uznemire.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!