Od kako se dogodila nesreća na setu filma "Rust" kada je povređen reditelj Hoel Souza, a ubijena snimateljka i šefica fotografije Halina Hačins, priče i nagađanja šta se zapravo desilo ne prastaju.

Alek Boldvin nedavno je dao opširni intervju na ovu temu, a sada je imao neprijatan susret s novinarem New York Posta Džonom Levinom koji mu je postavio škakljiva pitanja.

U jednom momentu Alek je izgubio prisebnost i jurnuo prema novinaru, a ceo incident Džon je nešto kasnije podelio na svom Tviteru. - Zar stvarno nisi povukao okidač? Verujete li da je opalio a da niste povukli okidač? Je li to bio kvar? - ispitivao je Levin.

Novinar je nastavio da postavlja pitanja dok je Hilarija Boldvin (37) mahala telefonom i zamolila ga da ode, što je Boldvina nateralo da se okrene i pojuri prema njemu.

- Ne smete da fotografišete ispred nečije privatne kuće - viknuo je Boldvin, mašući čvrsto stegnutim kišobranom u ruci.

To nije sprečilo novinara da nastavi da postavlja pitanja što je još više uzrujalo glumca. Situacija se smirila čim je Alek ušao u kuću i zatvorio vrata.

Inače, Boldvin je poznat po okršajima s fotografima. Fizički je napao muškarca koji je 1995. snimao njegovu bivšu suprugu Kim Besindžer i tada tri dana staru ćerku Ajrland dok su izlazile iz porodilišta. Kasnije je istom fotografu slomio naočare i nos.

Alek Boldvin nasrnuo na novinara.
Sonia Moskowitz Gordon / Zuma Press / Profimedia 

Sukobio se sa snimateljem i 2013. ispred svog stana u Njujorku, a u sve je morala da se umeša policija.

Mnogi pamte i Alekov snimak, koji je procurio u javnost, a pogrdne reči bile su upućene ćerki Ajrland jer mu nije odgovorila na telefonski poziv.

"Ti si nepristojna i nepromišljena mala svinja. Nemaš ni mozga ni pristojnosti kao ljudsko biće. Nije me briga što imaš 12 godina, ili 11 godina, ili što si dete, ili što je tvoja majka nepromišljeni davež koju baš briga šta radiš, barem što se mene tiče", rekao joj je tada, zbog čega ga je ona optužila za zlostavljanje.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Alek Boldvin uputi je ćerki uvredljive reči dok je još bila dete.
John Salangsang / Shutterstock Editorial / Profimedia