Boldvinovi su možda i najpoznatija braća u Holivudu.

Doduše, danas nisu tako popularni kao nekad, ali i dalje su aktuelni što je možda i bitnije.

Retko ćete ih videti zajedno u prostoriji, ili na jednoj slici, pošto se realno ponašaju kao rogovi u vreći, odnosno, nije da se baš najbolje slažu.

Poslednjih dana svet bruji o Aleku zbog ubistva snimateljke Haline Hačins na setu filma "Rust", iako je u našoj zemlji daleko aktuaelniji Vilijam Boldvin koji će se pojaviti u novoj sezoni serije "Južni vetar", a to je sasvim dobar razlog da se podsetimo gde je i šta radi čuvena četvorka.

Pa da krenemo upravo od Vilijama. On će se u "Južnom vetru" pojaviti zajedno sa Majkl Medsenom i igraće agente koji štite interese američke administracije. Inače Vilijam, odnosno Bili, kako se predstavlja, treće je dete Aleksandra i Kerol Boldvin, a zanimljivo je da i jedini koji je fakultetski obrazovan.

bili boldvin
Shutterstock 

Naime, on je diplomirao političke nauke, ali se devedesetih ipak otisnuo u svet glume. Snimao je relativno loše filmove poput "Fair Game" i "Sliver", u kojima je imao strastvene scene sa lepoticama Sindi Kraford i Šeron Stoun. Možda nije najbolji glumac, ali se i te kako pojavljuje u zanimljivim i popularnim ostvarenjima.

bili boldvin
Shutterstock 

Alek Boldvin je najstariji i najuspešniji od ostale braće. Slobodno možemo reći da je on taj koji je utabao put ostalima. Bio je nominovan za Oskara, a osvajao je Emi, Zlatne Globuse i Toni nagrade.

alek boldvin
Shutterstock 

Igrao je u velikim blokbasterima ali i malim nezavisnim projektima. Pored uloga, po medijima se provlačio i zbog turbulentnog odnosa sa bivšom ženom Kim Besindžer, ali i ćerkom Ajrland, a potom i zbog nepromišljenih izjava svoje sadašnje žene Hilarije Boldvin. Međutim, poslednjih nedelja ponovo je u žiži javnosti zbog ubistva iz nehata na snimanju filma "Rust".

alek i hilarija boldvin
Matt Agudo / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Drugi brat, Danijel Boldvin, iako glumi celog života, zapravo je možda i najmanje poznat od braće. Uglavnom je prepoznatljiv po seriji "Homicide", ali nakon toga nije imao previše sreće sa ulogama.

danijel boldvin
Shutterstock 

Nažalost, ovo je i razlog što se provlačio po rijalitijima, a najviše su ga ljudi upamtili u britanskom Velikom Bratu kao i Celebrity Rehab with Dr Drew kad je priznao da ima problem sa kokainom.

danijel boldvin
pritnscreen/youtube 

I naposletku Stiven Boldvin koji slobodno može da kaže da je danas poznat jer je otac jedne od najpopularnijih influenserki i manekenki današnjice Hejli Biber, koja je i sama stekla svetsku slavu udajom za pevača Džastina Bibera.

stiven boldvin sa cerkama
Shutterstock 

Ipak, pre nego što mu je ćerka "preotela" slavu Stiven se proslavio filmom "Dežurni krivci". Nažalost, nakon niza neuspešnih projekata i on je krenuo put rijalitija, a najviše vremena je proveo u Celebrity Apprentice čiji je voditelj bio ni manje ni više nego Donald Tramp.

stiven boldvin
Shutterstock 

Tramp i Stiven su postali dobri ortaci nakon toga i najmlađi Boldvin ga je podržavao tokom njegove kampanje za predsednika što je, naravno, trn u oku najstarijem Aleku koji je žestoko protiv Trampa, pa čak ga je i prozivao javno.