Tragična vest da je Alek Boldvin na setu filma "Rust" usmrtio snimateljku Halinu Hačins i ranio reditelja Hoela Souzu, obišla je čitav Holivud, ali i svet u oktobru mesecu.

Brojna nagađanja nastala su oko ove nesreće, u kojoj je Alek Boldvin, misleći da se u pištolju ne nalaze pravi meci, ispalio nekoliko hitaca u pravcu svojih kolega.

Otac ubijene snimateljke želi da Alek Boldvin prihvati deo krivice za njenu smrt.
pritnscreen/twitter 

Istraga je još uvek u toku, a za sada se stekao utisak da svi koji su zapravo odgovorni na neki način pokušavaju da "operu ruke", čemu svedoči i izjava oružarke Hane Gutirez Rid koja je tvrdila da nije kriva što oružje nije pregledano pre sporne scene.

Alek je za sve to vreme na meti i "internet trolova" koji glumca nisu štedeli, a ceo svet postavljao je pitanje za pitanjem. Od toga ko je kriv, do toga kako se glumac uopšte i oseća nakon svega, posle čega je dao prvi intervju u kom se potpuno emotivno slomio.

Anatolij Androsovič, Halinin otac, rekao je da ne razume Boldvinovu tvrdnju da je ubio njegovu ćerku u filmskoj grešci "bez povlačenja okidača". Iako je u početku odbio da osudi Boldvina, sada insistira na tome da mora da preuzme deo krivice za smrt njegove ćerke.

Iako nije želeo da ga osudi, otac ubijene snimateljke sada želi da Boldvin prihvati krivicu.
Matt Agudo / Shutterstock Editorial / Profimedia 

On je, takođe, govorio i o svojoj zabrinutosti što je Boldvin izbrisao tvitove poslate nakon horora.

- Ne mogu da razumem Alekovo ponašanje. Zašto je počistio svoje tvitove kada je postalo jasno da je bilo snimanja na probi? A zašto je pucao na pripremama? Revolver je tip pištolja koji ne puca pre nego što se pritisne okidač i Alek je delimično kriv za izazivanje tog metka.

Jasno mi je da je Boldvin ispalio hitac iz svoje ruke, tako da mi je teško da razumem kako on ne može da bude delimično odgovoran za smrt moje ćerke - rekao je otac, prenosi "The Sun".

Otac Haline Hačins kaže da ne razume kako je moguće da Alek Boldvin ne snosi krivicu za njenu smrt.
Instagram 

Anatolij je rekao i to da nije siguran da li će se njegov unuk Andros, koji ima devet godina, ikada moći da se potpuno oporavi od ove tragedije.

- Andros se polako vraća u život, ali ovo je ogroman udarac za sve nas - ispričao je.

Podsetimo se i da je u jednom intervjuu, Boldvin tvrdio da je napeo pištolj i pustio čekić koji je izazvao pucanj, ali da nije povukao okidač.

Alek Boldvin ističe da nije povukao obarač.
pritnscreen/twitter 

- Obarač nije povučen. Ja nisam povukao obarač. Nikad ne bih uperio pištolj u nekoga i povukao oroz, nikad. Neko je stavio pravi metak, a metka uopšte nije trebalo da bude na tom imanju - rekao je Boldvin.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!