Nakon tragedije koja i dalje trese čitav Holivud, a u kojoj je snimateljka Halina Hačins izgubila život, holivudski glumac Alek Boldvin i njegova supruga neprestano su glavna tema u javnosti.

Pre nekoliko dana naišli su na niz osuda jer su proslavljali Noć veštica, a sada se oglasio jedan od najplaćenijih glumaca Dvejn Džonson, poznatiji kao Rok.

dvejn dzonson
Print Screen / Instagram 

Naime, glumac je u intervjuu za "Variety Johnson" rekao da je skrhan bolom zbog vesti o smrti Haline Hačins, kao i da ga je tragedija naterala da razmišlja o snimanjima u budućnosti.

- Jedan život je izgubljen - rekao je Rok.

- Mogu da govorim samo u svoje ime, ali bez imalo sumnje vam mogu reći da u svim filmovima koje ćemo raditi sa "Seven Bucks Productions", bili to filmovi, TV serije ili bilo šta drugo, nećemo koristiti pravo vatreno oružje - rekao je glumac i tom odlukom oduševio milione.

alek boldvin
Patriot Pics / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

- Produkcijska kuća će od sada koristiti plastično oružje, a specijalni efekti biće izvedeni u post-produkciji. Trošak nam nije važan.

- Strašno je što se to moralo dogoditi da bi nešto promenili - zaključio je Rok, koji je ujedno prijatelj Aleka Boldvina.

Podsetimo, Boldvin, koji je bio producent i glavni glumac filma "Rust", vežbajući za scenu, pritisnuo je okidač pištolja ne znajući da se u njemu nalazi pravi metak.

dvejn dzonson
Snap Stills / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Metak je prošao kroz telo snimateljke Haline Hačins i zaustavio se u ramenu reditelja Hoela Souze. Ona je umrla, a on je nakon kraćeg lečenja pušten iz bolnice.