Hejli Biber poslednjih dana glavna je tema medija jer je konačno progovorila o braku sa Džastinom.

Potvrdila je ono što su mnogi odavno sumnjali - možda su danas srećni, kako tvrdi, ali postojali su trenuci kada u njihovom odnosu nije sve bilo kako treba. Naprotiv.

Zbog Džastinovih mentalnih problema malo je falilo i da se razvedu, a da još uvek nije dovoljno sigurna u njega svedoči i to što odugovlači odluku da se ostvare kao roditelji, iako je nekada žarko to priželjkivala.

Zbog ovih i sličnih izjava često je bila na meti kritika, a činilo se u jednom trenutku da je Hejli najomraženija osoba na internetu. Ipak se ona udala za muškarca čija je veza sa Selenom Gomez smatrana primerom istinske ljubavi, a mnogi su bogatu naslednicu smatrali direktno odgovornom za finalni raskid.

hejli i dzastin biber
Stephen Lovekin / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Zapravo, veoma dug vremenski period Hejli je smatrana ženom bez talenta, praznoglavom bogatašicom i wanna-be modelom, s obzirom da je visoka samo 172 što je, složićete se, po mnogim merilima nedovoljna visina za bavljenje manekenstvom.

Uprkos tome, Hejli je danas jedan od uspešnijih modela, a krasila je ne samo naslovnice prestižnih modnih časopisa, već bila i zaštitno lice brojnih kapanja. Međutim, mnogi nemaju pojma da je zapravo ova devojka bila sve samo ne osoba bez talenta.

hejli biber
Instagram 

Hejli Roud Boldvin ćerka je Stivena Boldvina, glumca, producenta i režisera, ali i brata poznatog glumca Aleka Boldvina i grafičke dizajnerke Kenje Boldvin. Hejli je veoma rano krenula na balet i zapravo bila za to veoma talentovana. Stručnjaci su joj predviđali blistavu karijeru i zapravo se govorilo da je jedna od najtalentovanijih balerina u Americi.

hejli biber dok se bavila baletom
pritnscreen/instagram 

Pohađala je prestižnu američku školu baleta i igrala za pozorište u Majamiju. Zapravo, gledati je u kostimu, na sceni gotovo je nestvarno, ali njen san da postane primabalerina prekinule su brojne povrede, od kojih je poslednja - povreda stopala bila finalna tačka u njenoj karijeri.

Hejli je retko pričala o ovom periodu života jer je to veoma teško podnela, ali znala je da mora napred. Modelingom je krenula da se bavi dok ne smisli čime će se baviti dalje u životu, međutim, njena karijera krenula je uzlaznom putanjom.

Hejli je čak i na svom Instagramu podelila video iz tog perioda, ističući koliko joj sve to nedostaje, čime je ujedno i zapušila nagađanja da je samo "jadna mala bogatašica i Džastinova žena bez talenta".

Iako danas govori da živi život iz snova, istina je da priče da nije srećna u braku neće prestati u skorije vreme, kao i uvrede na račun "netalentovanosti" iako je situacija potpuno drugačija zapravo, a još njenih fotografija zbog kojih su tračevi o njenom odnosu sa Džastinom uopšte i počele pogledajte u galeriji ispod:

GPFM / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia, The Daily Stardust / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Hejli i Džastin Biber