U Los Anđelesu je sinoć organizovana svečanost Muzeja filmske umetnosti, a očekivano, crvenim tepihom su prošetale brojne slavne ličnosti. Međutim, malo ko je mogao i da očekuje da će višegodišnja drama na relaciji Hejli Biber - Selena Gomez konačno dobila svoj epilog.

Naime, Džastinova sadašnja i bivša konačno su se srele i njihova reakcija bila je sve samo ne ono što su svi očekivali, pogotovo nakon najnovijeg skandala. Podsetimo, Hejli je u gostovanju u jednom podkastu otkrila da se čula sa Gomezovom kada je ušla u brak sa Biberom, ali potom i rekla da "Selena nikada nije uradila ništa da spreči napade njenih fanova", što je bila laž jer je Gomezova u više navrata molila fanove da ostave Biberove na miru, te isticala da "nikada neće podržati nasilje nad ženama"

Hejli biber je iznenela niz neistina o Seleni u jednom gostovanju.
Youtube 

Da ne govorimo da godinama kruže priče da je Džastin nesrećan sa Hejli, da je loše tretira, kao i da pati za bivšom.

Takođe, šuškalo se da je Džastin ušao u vezi sa manekenkom dok je još uvek bio sa Selenom, a poznato je da nakon raskida Selena završila na rehabilitaciji u jednoj psihijatrijskoj ustanovi, o čemu je i sama govorila, a odnos sa bivšim opisala je kao "toksičan".

Selena gomez je odnos sa Džastinom biberom opisala kao toksičan.
Shutterstock 

Kada se sve sabere, najmanje što se očekuje da su Selena i Hejli u dobrim odnosima, međutim, dame su demantovale celi svet. Nakon što su se srele na crvenom tepihu, kružili su snimci namrštene Hejli i nasmejane Selene, što su mnogi protumačili kao finalnu osvetu Gomezove, sve dok se na mrežama nije pojavila fotografija koja je sve iznenadila.

Džastinova bivša i sadašnja pozirale su fotografu sa širokim osmehom, a u jednom trenutku su se čak i zagrlile. Niko nije mogao da kaže ni da je poziranje bilo usiljeno jer se videlo da obe uživaju u svom momentu i ludo se zabavljaju.

Očekivano, njihove fotografije izazvale su lavinu komentara.

"O Bože, plakaću", "Ja ne verujem šta vidim", "Kraljice. Obe!", "Konačno kraj drame", "Selena je pametna devojka i ovo je dobar način da se drži dalje od drame i nađe mir koji joj je potreban", "Ova fotografija će srušiti internet"... pisali su fanovi, a da li je ovo zaista kraj drame, ostaje da vidimo.

GPFM / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia, The Daily Stardust / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Hejli i Džastin Biber

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!