Od samog početka veze, a potom i braka Džastina i Hejli Biber, jedna stvar uvek se provlačila - njegova ljubav prema bivšoj devojci Seleni Gomez. Iako su sami akteri godinama govorili da tu nema ničeg, te da ne postoje nikakve emocije koje ih vezuju, u korist im nije išla upravo Hejli koja je prilikom svih paparaco fotografija delovala tužno i odsutno.

Toliko, da je čak dobila i nadimak "najtužnije lice Holivuda". U javnosti su se pojavili bili i snimci na kojima pevač veoma loše tretira manekenku, više na nju, pa čak je i udara vratima od automobila, bez da se i okrenuo da je proveri.

Za sve to vreme, nastavili su da na mrežama postavljaju srećne fotografije pokušavajući da sve ubede u svoju ljubav, a onda je došao dokumentarac o Džastinovom životu i tajne su počele da se otkrivaju. U epizodama, kao i u kasnijim intervjuima Hejli je priznala da im početak braka nije bio najsjajniji, te da su upravo zbog Džastinovih mentalnih problema i priču oko roditeljstva stavili "na hold".

Džastin Biber i Hejli skrivali su da su nesrećni u braku.
The Daily Stardust / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Sada je i sam Džastin konačno progovorio o odnosu sa Hejli i priznao da je mislio da će brak rešiti sve njegove probleme. Naime, kako je priznao u emisiji "The Ebro Show", on je nakon venčanja imao nervni slom shvativši da brak nije rešenje za sve što mu se dešava.

"To je putovanje. Sećam se kada sam se oženio, imao sam emotivni slom jer sam mislio da će brak rešiti sve, a nije", rekao je pevač.

"To je bio samo odraz toga da sam bio licemeran", objasnio je Džastin.

Džastin Biber je mislio da će brak sa Hejli da reši sve njegove probleme.
Laurent Salmon / KCS Presse / Profimedia 

"Teško je ponekad pogledati se u ogledalo i zaista morati da shvatiš, čoveče, možda nisi osoba za koju si nužno mislio da jesi", rekao je i dodao:

"To je samo rezultat traume i životnih okolnosti."

Džastin je prethodno diskutovao o tome koliko je rana slava i popularnost uzela toga u njegovom životu, a pogotovo u detinjstvu.

Rekao je da ga je to što je postao poznat u tako mladoj dobi doveo do upotrebe droga, borbe sa mentalnim bolestima i maltretiranja bivših partnera, čime je potvrdio sve ono što je i sama Selena Gomez rekla u više navrata - da je upravo Džastin odgovoran za njene psihičke probleme, a kasnije i ozbiljno narušeno zdravlje.

Selena gomez tvrdila je svih ovih godina da ju je Džastin povredio.
Shutterstock 

Sada, skoro četiri godine nakon ulaska u brak, i Džastin i Hejli su javno progovorili o izazovima sa kojima su se suočavali kao mladenci. Kanadska pop zvezda rekla je za GK u aprilu 2021. da su bili kao da "hodaju po jajima" tokom prve godine.

"Prva godina braka je bila zaista teška. Samo je nedostajalo poverenje", rekao je Džastin.

Džastin Biber progovorio je o mentalnim problemima koji su uticali na njegov odnos sa Hejli.
Max Lopes- Vasquez / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Povrh prilagođavanja na bračni život, par se bavio i Džastinovom dijagnozom lajmske bolesti, hroničnom monoterapijom i problemima mentalnog zdravlja. Koliko je sve bilo teško svedoči i to što je Hejli priznala da se umalo razvela, te da ju je majka naterala da ostane u odnosu sa Džastinom, odnosno, da daju šansu jedno drugome.

Hejli je nedavno imala i blaži moždani udar zbog tromba koji je "zalutao" do mozga, zbog čega je imala intervenciju na srcu kako se ovakve stvari ne bi događale. Sve to bila je psoeldica umora, ali i preležane korone, kao i upotrebe kontracepcije na svoju ruku.

Hejli Biber nedavno je imala moždani udar.
pritnscreen/youtube 

Naime, kako se par dogovorio da do daljnjeg sačekaju sa proširenjem porodice, Hejli je započela sa terapijom, međutim nije bila svesna da je spadala upravo u onih 1 odsto koji su iskusili stravične nuspojave koje su izlistane na pakovanju.

Džastin je nakon svega priznao koliko mu je stalo do Hejli i koliko je voli, a sve je shvatio kada ju je, kako kaže, umalo izgubio. Sa druge strane, Selena se nije oglašavala povodom Biberovog priznanja da je bio loš prema njoj i direktno odgovoran za njene probleme koji su je mogli koštati života.

Džastin biber priznao je sve o problemima sa Hejli.
ANGELA WEISS / AFP / Profimedia 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!