Hejli Biber taman je uspela da ubedi sve da ona i Džastin nemaju problema u braku, te da je u njihovom odnosu sve "med i mleko", kada se oglasio njen otac i jednom rečenicom otkrio pravu istinu, a njegova ćerka to nije dobro podnela.

Sve je počelo kada je Stiven Boldvin pre nekoliko dana podelio na Instagram storiju stari Džastinov snimak na kojem izvodi pesmu "I Could Sing of Iour Love Forever" uz reči: "Hrišćani, molim vas, kada pomislite na Džastina i Hejli, odvojite trenutak da se pomolite za njih da imaju mudrost, zaštitu i da se približe Gospodu".

Stiven Boldvin je objavio stori sa Džastinom.
instagram/stephenbaldwin7 

Kako će se ispostaviti, Hejli i Džastin su prolazili kroz privatni problem, za koji je Stiven znao, a njegov potez opasno je razljutio njegovu ćerku. Doduše, Stiven nije precizirao o kakvom problemu je reč, ali kako se Hejli i Džastin žestoko trude da svoju intimu sačuvaju od očiju javnosti, ne čudi što je ovaj potez razbesneo par.

Hejli je besna na oca Stivena.
DIGGZY / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Izvori bliski Hejli potvrdili su da nije srećna što sada ponovo čitav internet raspreda o njihovoj bračnoj drami

Nakon svega, Hejli i Džastin su uslikani pre odlaska u crkvu, a njihovi izrazi lica nisu odavali sreću. 

Hejli i Džastin Biber uslikani su pre crkve.
ALEXJR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Ovo inače nije prvi put da se priča o njihovim privatnim problemima. Zapravo, njihov odnos bio je turbulentan od samog starta. Navodno je njihova veza počela kao afera zbog čega su Selena i Džastin definitivno raskinuli. Koliko je sve kulminiralo svedoči i to što je Gomez zbog svega završila u psihijatrijskoj ustanovi, a fanovi su godinama mrzeli Biberovu. Nekadašnja manekenka nije pomogla lošem mišljenju većeg dela američke javnosti i jer je kopirala bivšu pevača, počev od oblačenja, pa sve do tetovaža.

Hejli Biber je uplovila u vezu sa Džastinom i kopirala njegovu bivšu.
The Hollywood Curtain / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

U isti mah, činilo se i da je javno proziva u nekoliko navrata. No, ni Hejli nije upala "kašika u med" kako se činilo, jer se nadaleko brujalo o krizi u njihovom odnosu.

Pročitajte još: BIVŠI JU JE STRPAO NA PSIHIJATRIJU PA NAŠLA JOŠ GOREG: Hvali se vezom od pola godine, a on prošle nedelje MUVAO klinke

Iako su isprva demantovali sve, Hejli je kasnije u dokumentarcu o Džastinu priznala da je bila na korak od razvoda.

Hejli Biber je u dokumentarcu priznala da je korak od razvoda od Džastina.
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Jedno vreme činilo se da se njihov odnos konačno sredio, međutim, sudeći po Džastinovom izgledu u poslednje vreme, kao i Stivenove objave, mnogi su ubeđeni da je par ponovo pred razvodom, a da li u tim pričama ima istine ostaje da vidimo.

GAMR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia, BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Zbog izraza lica Hejli Biber zovu "najtužnijim licem Holivuda"

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

Džastin Biber zdravstveni problem  instagram/justinbieber

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!