Pre nekoliko dana manekenka Hejli Biber hospitalizovana je nakon što joj je osetila simptome slične moždanom udaru, a sve se odigralo u četvrtak nakon doručka sa svojim suprugom Džastinom Biberom usled kog se otežano kretala.

Nakon drame o kojoj su svetski i domaći mediji pisali, mnogi su se zainteresovali za život njenih roditelja koji su vrlo zanimljiv bračni par.

Otac Hejli Biber, Stiven Boldvin je najpoznatiji po ulozi u filmu "Privedite osumnjičene" ('The Usual Suspects') iz 1995 godine. Također, on je najmlađi od petorice braće glumaca Boldvin.

Život roditelja Hejli Biber je veoma zanimljiv.
Paul Hawthorne / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Jedan od braće Stivena Boldvina je Alek Boldvin, kontroverzan glumac koji je prošle godine optužen za ubistvo rediteljke Haline Hačins na snimanju filma.

Stiven Boldvin je takođe veliki fan Džastina Bibera

Poznato je da je Stiven Boldvin učestvovao u upoznavanju njegove ćerke, Hejli Biber sa Džastinom Biberom 2009. godine. Siven je došao do Džastina i upoznao ćerku s poznatim pevačem za kojim su u to vreme tinejdžerke ludele.

Daily Mail je 2009. godine došao do podatka da je dom Stiven Boldvin i supruge, Kenije Boldvin, na prodaju i da su u velikom bankrotu. Nekoliko godina kasnije, Stiven Boldvin uhapšen je zbog optužbi za utaju poreza i morao je da plati 300.000 dolara kazne.

Suprug njegove ćerke Hejli, Džastin Biber je jednom prilikom izjavio da mu nije problem da pomogne svekru u borbi s novčanim dugovima.

Osim što je imao novčanih problema, Stiven Boldvin je bio zavisnik od alkohola i droge

Hejli je jednom prilikom izjavila da joj je mnogo teško da se bori sa suprugovom zavisnošću jer je doživela isto s članovima svoje porodice.

Manekenka je u jednom podkastu istakla da je to za nju bilo ekstremno težak period i da joj je oživelo uspomene na njenog oca Stivena Boldvina dok se borio sa svojim porocima. Priznala je pritom da u njenoj porodici ima puno zavisnosti.

"Nije samo moj tata imao problema, nego se puno iz moje porodice borilo s puno različitih stvari. Moj tata je uvek bio otvoren oko svoje zavisnosti i to sam cenila. Oduvek sam bliska s njim i često je iskreno govorio zašto je uspeo da ostane trezan, čist od droga i kako izgleda ponašanje pod uticajem istih", ispričala je Hejli.

Hejli je jednom prilikom izjavila da joj je mnogo teško da se bori sa suprugovom zavisnošću jer je doživela isto s članovima svoje porodice.
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

"Bilo je ekstremno teško biti deo tog perioda korišćenja droge, pogotovo jer sam se morala da se vratim u mračni period očeve borbe. Pitala sam ga na primer stvari poput: "U kojoj si fazi sa svim ovim?" Nekad sam bila nervozna kada sam ispitivala Džastina: "Da li ti je to u redu?", prisetila se manekenka suprugove borbe tokom odvikavanja.

"No on je imao veliku svest o svemu tome i bio je jako otvoren o svojoj zavisnosti. To je sve što mogu da tražim", dodala je.

Hejli Biber je jako vezana za svog oca Stivena Boldvina.
GoldStar Media / Splash / Profimedia 

Hejlin tata Stiven se rešio zavisnosti od droge nakon terorističkog napada 11. septembra 2001. godine kada je našao je utehu u Evangeličkoj crkvi. Manekenkin stric Danijel Boldvin se takođe borio s porocima i to čak 20 godina, od 1989. godine te je bio na devet odvikavanja da bi uspeo da se izvuče.

Stivenova velika podrška u procesu odvikavanja bila je supruga, Kenija Boldvin koja je po struci grafička dizajnerka. Kenija je rođena u Brazilu, a kao dete preselila se u Ameriku s roditeljima. Svoju decu je školovala kod kuće i posvetila se njihovom vaspitanju, a kad god bi mogla, pratila je Stivena na filmskim setovima. Nakon priča o razvodu Hejli i Džastina, Hejli je jednom prilikom priznala da ju je mama naterala da ostane sa Džastinom , te da je ona najviše zaslužna za to što su i danas u braku.

"Sećam se da sam je zvala više puta, a poslednji put u Bruklinu sam joj rekla: "Jednostavno ne mogu. Nema šanse da ću moći ovako da živim ako će ovako biti zauvek."

"I samo se sećam da je bila tako mirna preko telefona i da je rekla: 'Proći će, i ti ćeš biti dobro i on će biti zdrav, a mi smo tu za tebe", nastavila je Hejli.

Kenija i Stiven su u braku od 1990. godine, a 2016. su doživeli skandal "prevare". Stiven je bio optužen da je suprugu prevario s fizioterapeutkinjom kod koje je primao neku vrstu terapije nakon povrede. Supružnici nisu komentisali optužbe koje je fizioterapeutkinja podelila na društvenim mrežama i skandal je ubrzo nestao iz medija.

Boldvini uskoro ulaze u srećnu 32. godinu braka, a više fotografija roditelja Hejli Biber pogledajte u galeriji.

O'Neill/Todd G, PacificCoastNews / Pacific coast news / Profimedia, 247PAPS.TV / SplashNews.com / Splash / Profimedia Roditelji Hejli Biber su veoma zanimljiv bračni par, a evo kako oni izgledaju danas.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!