Pre nekoliko dana manekenka Hejli Biber hospitalizovana je nakon što joj je osetila simptome slične moždanom udaru. Sve se odigralo u četvrtak kada se Hejli otežano kretala. Manekenka je doručkovala sa svojim suprugom Džastinom Biberom, nakon čega je završila u bolnici u blizini Palm Springsa jer su simptomi izgledalo nalik moždanom udaru.

Doktori su utvrdili da je problem pravio mali krvni ugrušak, a kako se navodi, ovo vrlo lako može biti posledica preležanog kovida. Međutim, zbunjujuće je to što je ovako nešto vezano za starije ljude.

Hejli je u četvrtak osetila simptome slične moždanom udaru
BauerGriffin / INSTAR Images / Profimedia 

Hejli je pre nekoliko nedelja preležala kovid, kao i Džastin.

"U četvrtak ujutro sedila i doručkovala sa svojim suprugom kada su započeli simptomi nalik na moždani udar nakon čega su me odvezli u bolnicu. Otkrili su da sam imala veoma mali krvni ugrušak u mozgu, što je uzrokovalo nedostatak kiseonika, ali moje telo se oporavilo samo od sebe i to u roku od nekoliko sati.

 Iako je ovo definitivno bio jedan od najstrašnijih trenutaka kroz koje sam ikad prošla, sada sam kod kuće i dobro mi je. Jako sam zahvalna svim neverovatnim doktorima i medicinskim sestrama koji su se brinuli o meni! Hvala svima koji su nam se obratili sa lepim željama i koji su brinuli, kao i za svu podršku i ljubav", napisala je Hejli na Instagramu gde je objasnila celu situaciju.

Hejli se tim povodom oglasila na Instagramu
Instagram 

Nakon drame o kojoj su svetski i domaći mediji pisali, Hejli se pohvalila novim fotografijama. Slavna manekenka na svom Instagramu objavila je niz fotografija u vešu koje su nastale za kampanju "Victoria's Secret".

Hejli je na račun objava dobila niz komplimenata a njene slike su za manje od 18 sati skupile preko dva miliona lajkova.

"Prelepa", "Sijaš", "Ona je anđeo", samo su neki od komplimenata koje je dobila manekenka.

Neil Warner/MEGA / The Mega Agency / Profimedia, Youtube Manekenka se oporavlja od moždanog udara


Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!