Hejli Biber hospitalizovana je nakon što joj je osetila simptome slične moždanom udaru, usled čega se otežano kretala.

Sve to odigralo se u četvrtak, prilikom doručka sa Džastinom Biberom u njihovom domu, nakon čega je hitno završila u bolnici u blizini Palm Springsa jer su simptomi nalikovali moždanom udaru.

Srećom, doktori su brzo utvrdili da je problem pravio mali krvni ugrušak, a kako se navodi, ovo vrlo lako može biti posledica preležanog kovida. Međutim, zbunjujuće je to što je ovako nešto vezano za starije ljude.

Hejli Biber hospitalizovana je nakon što je osetila simptome slične moždanom udaru.
BauerGriffin / INSTAR Images / Profimedia 

Podsetimo, manekenka je pre nekoliko nedelja preležala kovid, kao i njen suprug, pevač Džastin Biber, koji je pozitivnu dijagnozu dobio samo par dana nakon pucnjave nakon njegovog koncerta.

DRAMA NAKON NASTUPA DŽASTINA BIBERA: Upucano troje ljudi Twitter/CyclistAnons

Zbog svega je morao da otkaže Las Vegas turneju, a iako je pevač sada dobro, čini se da nije ista situacija sa njegovom suprugom koja se sada i oglasila na mrežama i pojasnila o čemu se radi.

Hejli Biber oglasila se nakon svega na svom Instagramu i objasnila šta se dogodilo.
Bellocqimages/Bauergriffin.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

"U četvrtak ujutro sedila i doručkovala sa svojim suprugom kada su započeli simptomi nalik na moždani udar nakon čega su me odvezli u bolnicu. Otkrili su da sam imala veoma mali krvni ugrušak u mozgu, što je uzrokovalo nedostatak kiseonika, ali moje telo se oporavilo samo od sebe i to u roku od nekoliko sati", započela je manekenka.

Džastin Biber imao je kovid malo pre Hejli, ali se, po svemu sudeći on potpuno oporavio.
Agence / Bestimage / Profimedia 

"Iako je ovo definitivno bio jedan od najstrašnijih trenutaka kroz koje sam ikad prošla, sada sam kod kuće i dobro mi je. Jako sam zahvalna svim neverovatnim doktorima i medicinskim sestrama koji su se brinuli o meni! Hvala svima koji su nam se obratili sa lepim željama i koji su brinuli, kao i za svu podršku i ljubav", napisala je Hejli na svom storiju objasnivši šta se tačno dogodilo.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!