Selena Gomez baš nema sreće u ljubavi, ili se tako barem čini njenim fanovima. Pevačica je nedavno otkrila ko je njen novi partner i internet nije oduševljen. Zapravo, bolje bi bilo reći da su njeni fanovi besni ko je u pitanju ako se uzme u obzir njegovo nedavno ponašanje i sve što je slavna lepotica preživela u prošlosti.

Podsetimo, nakon burne, toksične veze sa Džastinom Biberom, Gomez je završila i na psihijatrijskom lečenju, a traume iz ovog odnosa obeležile su je za celi život.

Osim manipulacije, gaslight-inga, Džastin ju je i varao, nebrojeno puta joj slomio srce i doveo je na ivicu ludila. Ništa bolje se prema Seleni nije ponašala ni Hejli Biber, njegova supruga, koja ju je svojim ponašanjem takođe dovodila do problema sa mentalnim zdravljem

Iako je Selena danas konačno mnogo bolje nego u prošlosti, sada se čini da je pronašla "još goreg" partnera, a njeni obožavatelji strahuju šta bi se moglo sve događati u toj vezi. 

Selena Gomez sa novim dečkom.
printscreen/instagram/selenagomez 

Reč je o muzičkom producentu Beniju Blanku, sa kojim je podelila i selfi, što ne bi bilo ništa sporno da pre toga upravo Beni nije bio taj koji ju je javno "šejdovao", odnosno, na sva usta hvalio pesme njenog bivšeg - Džastina Bibera. Inače, pevačica je otkrila da su u vezi već pola godine, a u prošlosti su radili zajedno tri pesme. 

Selena Gomez je u novoj vezi.
Aissaoui Nacer / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

On se nedavno pojavio i na njenom rođendanu i zavodljivo je držao oko struka, a kada je najavila snimanje prazničnog specijala Selena + Chef, nagovestila je da je zaljubljena u nekoga - ali nije dala nagoveštaje o tome u koga sve do sada, kada je identitet njenog novog dečka otkriven.

No, fanovima se to nije dopalo. Na Tviteru su pevačicu žestoko napali upravo zbog Benija, a ona nije ostala dužna. 

"Selena hvali da je u vezi šest meseci, a on je pre nedelju dana bio na aplikaciji na kojoj se muvaju poznate ličnosti", glasi jedan do komentara.

"On je nešto najbolje što mi se desilo, ne interesuje me tvoje mišljenje", odbrusila je Selena, da bi potom, na komentar "da je glupa i da bi trebalo da ide da se leči, jer je izabrala momka kojeg prate glasine da konzumira narkotike", odgovorila: "O, dušo, idem na terapije od 18. godine. I dalje je bolji od ostalih s kojima sam bila", a da li je pevačica konačno našla svoju sreću ili je samo zaljubljena pa ne vidi realnu sliku muškarca sa kojim je, ostaje da vidimo.

Shutterstock, BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Pogledajte koliko se Selena Gomez promenila za sve ove godine.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

Selena Gomez pokazala stomak TikTok/selenagomez

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!