Ako ste aktivni korisnik društvenih mreža, verujemo da ste ispratili dramu između Selene Gomez, Kajli Džener i Hejli Biber. Poznato je da "tihi rat" između bivše i sadašnje Džastina Bibera traje godinama, a slavna pevačica pokušala je da stane na put pričama i drami kada se pre nekoliko meseci fotografisala na jednom događaju sa Hejli. Ipak, svađa je eskalirala i bila veoma propraćena na mrežama tokom marta meseca.

Nakon 3 meseca od drame, Hejli Biber pričala je o kontinuiranim glasinama o svađi tokom pojavljivanja u emisiji "The Circuit with Emily Chang" na Bloombergu ranije ove nedelje.

Hejli Biber
Instagram 

"Ne mislim da se ovo odnosi na mene, Hejli Biber, i Selenu Gomez. Ovo se ne odnosi na poredjenje između dve žene i podelu između dve žene", rekla je.

"Radi se o gadnoj, odvratnoj mržnji koja može poticati iz potpuno izmišljenih, iskrivljenih i širenih priča. To može biti veoma opasno."

Selena Gomez
Instagram 

Hejli Biber je ponovo odbacila glasine o svađi sa Selenom Gomez, nazivajući ih "potpuno izmišljenim". Model je rekao da je kontinuirana priča koja stavlja ove dve žene jednu protiv druge "opasna".

Objasnila je: "Nisam saglasna sa ovakvom vrstom podele koju je izazvala. Ne podržavam ovu ideju 'tim ove osobe' i 'tim one osobe' - ja se s tim ne slažem."

Selena Gomez bila je u vezi sa Džastinom osam godina pre nego što su se definitivno razišli u martu 2018. godine.

Hejli o drami sa Selenom
Instagram 

Nekoliko meseci kasnije, pevač pesme "Sorry"se oženio Hejli u septembru, što je izazvalo optužbe da je "ukrala" Džastina Seleni Gomez.

Hejli je takođe nazvala situaciju "razočaravajućom".

"Ovde nema problema i nema spora", rekla je.

Hejli i Džastin
Instagram 

Hejli je rekla Bloombergu da je "razočaravajuće" što ljudi veruju da se svađaju zbog muškarca.

"Mrzela sam to od samog početka. I mislim da to donekle proizilazi iz nerazumevanja", objasnila je.

Hejli Biber lečenje ledenom vodom TikTok/haileybieber