Selena Gomez upravo je objavila na Instagramu da je dobila poruku od trenutne supruge Džastina Bibera - pop zvezde sa kojom je Selena bila u emotivnoj vezi deset godina.

„Javila mi se Hejli Biber i ispričala mi je da dobija pretnje smrću i gomilu uvredljivih poruka. Ovo nije nešto iza čega ja stojim. Niko ne treba da trpi zlostavljanje i mržnju. Uvek sam bila ambasador ljubavi i zaista bih volela da ovo prestane“, napisala je Selena Gomez na Instagramu.

Ako ste aktivni korisnik društvenih mreža, verujemo da ste ispratili dramu između Selene Gomez, Kajli Džener i Hejli Biber. Poznato je da "tihi rat" između bivše i sadašnje Džastina Bibera traje godinama, a slavna pevačica pokušala je da stane na put pričama i drami kada se pre nekoliko meseci fotografisala na jednom događaju sa Hejli.

Hejli i Kajli ismevale Selenu Gomez.
Instagram 

Selena se sada oglasila nakon mesec dana od početka celokupne drame, nakon koje izlazi kao apsolutni pobednik. Njene reakcije u javnosti od njenog pojavljivanja do danas čini se nemaju nijednu mrlju, dok se Hejli svaki potez uzimao, a naročito i sada, za zlo.

Hejlin i Kajlin podsmeh naišao je na nož fanova koji su na strani Selene Gomez. Ona je nakon toga pretekla Kajli Džener i postala najpraćenija žena na Instagramu, dok su Hejli i Kajli izgubile nekoliko miliona.

Ipak, ni Džastin Biber nije pošteđen. U istoj nedelji uzavrele drame na koncertu u Kanadi prisustvovao uzvikivanju fanova koji su njegovu suprugu Hejli nazivali „ku*kom“.

Selena Gomez više puta je pričala o tome da je zbog veze sa Džastinom Biberom bila u depresiji, tvrdila je da ju je emotivno manipulisao, kao i da je nakon okončanja ljubavnog odnosa bila pod strogom antidepresivnom terapijom.

Selena i Džastin su bili u vezi 10 godina.
Shutterstock 

Hejli Biber, trenutna supruga Džastina Bibera, više puta je suptilno prozivala Selenu Gomez, a strani mediji su pisali o tome da je ljubomorna na bivšu devojku svog supruga kao i da joj jako smeta to što ih fanovi neprestano povezuju.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!