Selena Gomez nedavno se vratila na mreže nakon kraće pauze, što je obradovalo njene obožavatelje, međutim, fotografije koje su osvanule ne samo na njenom profilu, već i na profilima njenih saradnika i kolega iznenadile su sve i ponovo pokrenule pitanja da li je čuvena lepotica u redu. 

Ovo se posebno odnosilo na objavu Toma Bačika, nail artista slavnih, koji je poznat po saradnji i sa drugim slavnim ženama poput Džej Lo, Kamile Kabeljo, Margo Robi i mnogim drugim. 

On je objavio Seleninu fotografiju, a slavnoj lepotici lice je bilo podbulo, umorno, a oči poluzatvorene, zbog čega su mnogi požurili sa pretpostavkama da je odradila neke estetske korekcije. 

"Šta joj je sa licem", "Previše botoksa", "Molim vas, neka joj neko kaže da ne radi filere, nisu joj potrebni", "Zašto je uništila svoj lik operacijama", "Izgleda bolesno", "Lepa žena, šteta što se uništila botoksom"... komentarisali su ljudi.

Međutim, oglasili su se i oni koji nažalost imaju isti zdravstveni problem kao Selena. "Videla bih vas da svaki dan morate da se bodete steroidima. Drži se Selena", napisala je jedna korisnica, a pridružili su se i drugi. "Ona je lepa, pa lepa. Devojka je bolesna i zato joj nekad lice tako izgleda", "Ako vam se ne dopada, nemojte da je gledate", "Selena ima lupus i prima terapiju zbog koje otiče, nisu fileri"... pisali su ljudi.

I zaista, činjenica je da Selena godinama ima komplikacije uzrokovane lupusom zbog čega joj je pre nekoliko godina bila potrebna i transplantacija bubrega. Kako uzima jake lekove, često dolazi do oticanja lica i ekstremiteta, što se i videlo u više navrata. 

Nažalost, zbog svog izgleda Selena je često bila na meti kritika, a ismevale su je čak i pojedine "koleginice", zbog čega je prošla pravu torturu prošle godine, kada se činilo da su je uhvatile na zub Kendal i Kajli Džener, kao i žena njenog bivšeg dečka Hejli Biber

Poznato je da je između Hejli i Selene oduvek postajao neki vid rivaliteta, a sadašnja supruga pevača uradila je sve kako bi postala njegova "ženica", te drugo zanimanje nema, pisali su ogorčeni fanovi.

Hejli Biber je uspela da se uda za Džastina.
DUTCH... / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Inače, veza sa Biberom Selenu svojevremeno je skupo koštala. Zbog svega je razvila mentalne probleme i u više navrata završila na lečenju, a nije pomoglo ni to što ju je partner u više navrata, kako se činilo, varao upravo sa Hejli. 

U isti mah influenserka je činila sve ne bi li izgledala kao Selena, a mnogi su mislili da Džastin i dalje voli bivšu devojku. Haos koji je trajao godinama, a koji akteri nisu zaustavljali, uticao je na Selenino zdravlje, pogotovo psihičko, a vremenom je obolela i od lupusa što je dodatno zakomplikovalo njen život. 

Ipak, danas se trudi da prošlost ostavi iza sebe i da se fokusira samo na dobre stvari, a koliiko se promenila za sve ove godine, ukoliko ste propustili, pogledajte u galeriji u nastavku.

Shutterstock, BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Pogledajte koliko se Selena Gomez promenila za sve ove godine.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

Selena Gomez pokazala stomak TikTok/selenagomez

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!