Ljubavni život Selene Gomez ne prestaje da interesuje javnost godinama. Još kada je bila sa Džastinom Biberom, fanove je zanimao svaki njen korak, a situacija se nije promenila ni kada je nekada najpopularniji par raskinuo

Zapravo, i kada je pevač uplovio u vezu sa Hejli Biber, obožavaoci su smatrali da mu je mesto kraj Selene, te su čak i ukazivali na činjenicu da je njegova nova supruga u više navrata imitirala Gomezovu. 

Selena Gomez prošla je pakao zbog Hejli.
Instagram 

Situacija je toliko eskalirala da su i Hejli i Selena morale da apeluju na fanove da se smire, pogotovo nakon navodne prozivke Biberove supruge kada se internet podigao na noge i umalo cancel-ovao influenserku i manekenku. 

U isti mah, Selena je uvek govorila da nema nameru da se vrati Biberu, te je čak isticala taj period života kao veoma toksičan. Poznato je da je zbog čitave situacije i Džastinovog lošeg ponašanja pevačica završila i na psihijatriji, te da je godinama potom vukla posledice zbog te veze. Kada se na to doda i lupus od kojeg boluje, otkazivanje bubrega, a potom i transplatacija, jasno je da je Selena nakon svega prošla pakao. 

Šuškalo se i da ju je Džastin varao upravo sa Hejli, međutim pravu istinu o svemu nikada nije želela da otkrije. Selena je ostala dostojanstvena i uvek je birala reči i ponašala se kao istinska zvezda, te bila uzor fanovima, što se nije moglo reći za drugu stranu. 

Džastin je navodno varao Selenu sa Hejli.
ANGELA WEISS / AFP / Profimedia 

Zapravo, interesantno je da je Gomez svojevremeno nosila i takozvani "prsten nevinosti" koji je stavila sa 13 godina zbog oca, a skinula ga 2010. godine.

"Kada sam imala 13 godina izrazila sam želju da i ja nosim jedan takav. Moj tata je otišao u crkvu i tamo su blagoslovili prsten zbog kog me je isticao kao primer ostaloj deci", rekla je Selena svojevremeno. 

Zbog svega što je pevačica prošla njeni obožavatelji su bili tužni što danas nema sreće u ljubavi. Nijedna njena naredna veza nije dugo trajala, a svaki put kada bi bila uslikana sa nekim, fanovi bi skočili od sreće misleći da je čuvena slatkica konačno našla "gospodina pravog". 

Selena Gomez dugo nema dečka.
HEM / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Tako je i nedavno uslikana sa misterioznim muškarcem sa kojim se držala za ruke, a on ej sa mnogo pažnje išao kraj nje. Selena je bila u kožnom mantilu i haljini leopard dezena, a osmeh sa lica nije skidala, te je bilo jasno da joj društvo javnosti nepoznatog dečka prija.

Selena Gomez sa misterioznim muškarcem.
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Međutim, pre nego što je internet i uspeo da se obraduje vešću da pevačica ima novog partnera, Selena se sama oglasila na svom TikToku i otkrila da je ipak singl. 

"Pogodite ko ima dečka? Ja ne... za sada ste mirni svi", našalila se pevačica.Ona je nedavno objasnila i kakav momak treba da bude da bi bio sa njom.

"Mislim da imam standarde i mislim da trenutno živim u svetu gde dečaci mešaju standarde sa zahtebnošću", mudro je primetila pevačica, a da li će se situacija promeniti, a možda misteriozni momak ostati dovoljno dugo da zasluži da bude i zvanično predstavljen, ostaje da vidimo.

Bonus video:

Trik Selene Gomez za nanošenje maskare na donje trepavice TikTok/hayleybuix

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!