Karma uvek dođe po svoje. Uvek! Pogotovo kada neko godinama, na najniže načine pokušava da ponizi drugu stranu koja joj ništa nije uradila, naprotiv. U ovom slučaju karma je udarila tamo gde najviše boli i nastavlja da bije. Neko bi rekao - što ste tražili, to ste i dobili. No, o čemu je tačno reč?

Ukoliko ste poslednjih dana ušli na društvene mreže, nemoguće je da vam se na FYP nie pojavio makar jedan video na temu Selene Gomez, Kajli Džener i Hejli Biber. Poznato je da "tihi rat" između bivše i sadašnje Džastina Bibera traje godinama, a slavna pevačica pokušala je da stane na put pričama i drami kada se pre nekoliko meseci fotografisala na jednom događaju sa Hejli. 

Sve to usledilo je nakon podkasta u kojem je Biberova supruga optužila Selenu da nikad nije uradila ništa da spreči napade njenih fanova, što je apsolutna istina, jer je Gomezova u više navrata ponavljala da "nikad neće podržati napade jedne žene na drugu, niti bilo kakve napade na žene". Takođe je i mnogo puta zamolila fanove da ostave Hejli na miru. 

No, kako vas priča ne bi zbunila, donosimo kompletan timeline sukoba.

Sve počinje 2018. kada je Džastin pitao Hejli da se uda za njega, samo nekoliko meseci nakon što je stavio tačku na vezu sa Selenom Gomez nakon skoro 10 godina zabavljanja. Ništa to ne bi bilo čudno da se nedavno nije saznalo da su Kajli i Kendal Džener, koje su u to vreme bile prijateljice sa Gomezovom i sa Boldvin, odvele Selenu na odmor, kako bi se Hejli i Džastin Smuvali.

U isto vreme, Hejli je bila ta koja je sve vreme bila fan Džastina i Selene, i čak govorila da bi trebalo da zauvek ostanu zajedno, a onda je, odjednom, postala zainteresovana za Bibera i uplovila u vezu sa njim. 

Hejli Biber bila je fan Selene.
Twitter 

Tokom svih godina, Džastin je više puta govorio o svojoj bivšoj, priznao da ju je najviše voleo, a čak je kasnije i Hejli priznala da su zbog svega imali krizu u braku. Ni Selena nije bolje prošla, jer je nakon svega, završila u psihijatrijskoj ustanovi na lečenju, nakon više neg otoksičnog odnosa sa Džastinom i svega što je usledilo kasnije. 

Hejli Biber je Selenu strpala u psihijatrijsku ustanovu zbog svega što je radila.
DUTCH... / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Hejli u TikToku prozvala Selenu

I onda dolazimo do 2023. Okidač za neviđenu dramu bio je najpre Hejlin, sada izbrisan video u januaru, kada se snimala uz popularan zvuk u kojem se kaže: "Ne kažem da je to zaslužila, ali Bog uvek bira trenutak". U snimku je sa Kendal Džener i Džastin Skaj, a mnogi su bili ubeđeni da je snimak namenjen Seleni koju su pre toga fanovi žestoko prozivali zbog druge sporne situacije. 

Hejli je na kraju izbrisala video nakon što su je zasuli optužbama, ali nije želela da komentariše. "Slučajni TikTok zvuk za zabavu. Nije upućen nikome", rekla je jedino. U februaru 2023. Gomez je bila prinuđena da prokomentariše pomenutu situaciju nakon što su je to svi pitali na lajvu. "U redu je! Ne dozvoljavam da me ove stvari sruše! Budite ljubazni prema svima!", poručila je pevačica i glumica.

Incident sa obrvama

I onda dolazimo do poslednje situacije. Selena je objavila TikTok na kojem je pokazala obrve i rekla da ih je "slučajno malo više laminirala.

Samo par sati nakon toga, Kajli Džener i Hejli objavile su su stori. "Ono je bilo slučajno?", napisala je Dženerova uz krupni kadar njenih i Hejlinih obrva. 

kajli džener je prozvala selenu.
TiKTok 

Istog trenutka, mreže su preplavili negativni komentari na račun "Mean Girl" ponašanja i prozvali su obe strane da se ponašaju kao deca.

kajli i Hejli su prozvale Selenu.
Instagram 

Tek kada su se zaređale kritike, Kajli se oglasila. "Nikada se nisam rugala Seleni, i nisam ni videla njenu objavu sa obrvama. Vi ljudi izmišljate nešto ni iz čega. Ovo je ludo", napisala je, a Selena joj je odgovorila sa: "Slažem se. Ovo je bespotrebno". 

Međutim, već je bilo prekasno, jer su i Kajli i Hejli izgubile ogoroman broj pratilaca zbog onoga što su uradile. Fanovi su mišljenja da je tu previše "slučajnosti" da bi tek tako sve otišlo "niz vodu". 

Hejli je više puta prozvala i Selenine prijatelje, kada je uživo u programu pokazala kao da joj se povraća na pomen imena Tejlor Svift, inače najbolje prijateljice Gomezove.

Hejli Biber prozvala je Tejlor svift.
TiKTok 

Nakon svega, fanovi su počeli da kopaju po Hejlinom prljavom vešu. Ne samo da su mnogi od njih posvedočili da je Hejli bila neprijatna prema njima kada su je upoznali, čemu u prilog svedoče i brojni snimci koji se mogu naći na mrežama, već se ispostavilo da priče da Hejli kopira Selenu ipak jesu istinite.

Setimo se samo tetovaže slova "G" iza uha, koja je posvećena njenoj sestri Grejsi, i identično "G" koje nosi i Hejli, iako se ne zna zbog koga ju je istetovirala jer nikoga nema u svom okruženju sa ovim inicijalima. Takođe, ima tetovažu slova "J" za Džastina, koja je identični font kao na prstenu koji je Biber poklonio Seleni svojevremeno.

Hejli je više puta viđena u identičnim kombinacijama nakon što je odevne komade Selena prva ponela, a nakon što je pevačica pokrenula svoj šou sa kuvanjem tokom karantina, isto je uradila i Biberova supruga. 

Fanovi su ogorčeni jer je Selena, za razliku od Hejli i Kajli, došla iz veoma siromašne porodice, i sve je stekla sama, dok su i Dženerova i Boldvin rođene sa "zlatnom kašikom", a karijere imaju samo zahvaljujući bogatstvu porodice.

Ipak, karma je uradila svoje, te polako ali sigurno ostaju bez jedinog što im je bitno, a to su pratioci na mrežama.

Tako su obe "zle devojke" izbgubile milione pratilaca, koji su prešli na Seleninu tranu, čime je pevačica postala najpraćenija osoba na Instagramu sa neverovatnih 390 miliona. Kajli sada ima 379 miliona, a Hejli skromnih 49 miliona. 

kajli džener gubi pratioce.
ALBERT MICHAEL / INSTAR Images / Profimedia 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!