Hejli Biber proslavila je svoj 26. rođendan, a prvi joj je, očekivano, čestitao suprug Džastin koji je na Instagramu podelio njihove zajedničke fotografije.

"Srećan rođendan mom omiljenom ljudskom biću. Činiš život magičnim. Opsednut sam tobom. Volim te Bum Bum", napisao je pevač, a u komentarima su se samo ređale čestitke.

Hejli Biber je suprug Džastin Biber čestitao rođendan na Instagramu.
Instagram 

Godina iza njih nije bila laka, kako zbog Džastinovih mentalnih problema, zbog čega su bili na ivici razvoda, kako je i Hejli sama priznala, a potom i zbog njenog mini moždanog udara, kao posledica preležane korone.

Hejli biber imala je moždani udar.
pritnscreen/youtube 

Takođe, polemisalo se i o njenom odnosu sa Džastinovom bivšom, a njih dve konačno su se nedavno srele, kada je Selena stavila tačku na bilo kakva spekulisanja i fotografisala se sa njom. 

Sve to usledilo je nakon jednog podkasta u kojem je Hejli slagala da Gomezova nikada nije uradila išta da zaustavi napade fanova koji su manekenku optužili da je Džastina preotela glumici.

Veoma brzo fanovi su izlistali dokaze u kojima Selena moli ljude da ostave Hejli na miru uz reči: "Nikada neću biti za to da se neka žena napada". Inače, nakon što se saznalo da je Džastin u vezi sa Hejli i to samo par dana nakon što je viđen sa Selenom, glumica je završila na psihijatriji. 

hejli biber je rekla da je selena nikad nije branila.
Youtube 

Ni Džastin nije bolje prošao, pa je posledice veze sa Selenom osetila u jednom trenutku i Hejli. No, kako je sve počelo?

Hejli je dugo smatrana ženom bez talenta, praznoglavom bogatašicom i wanna-be modelom, s obzirom da je visoka samo 172 što je, složićete se, po mnogim merilima, nedovoljna visina za bavljenje manekenstvom.

Uprkos tome, Hejli je danas jedan od uspešnijih modela, a krasila je ne samo naslovnice prestižnih modnih časopisa, već bila i zaštitno lice brojnih kapanja. Međutim, mnogi nemaju pojma da je zapravo ova devojka bila sve samo ne osoba bez talenta. Doduše, i dan-danas se priča da joj je karijeru modela kupila porodica, nakon što je se njen san da postane prima balerina raspršio u paramparčad.

Naime, Hejli Roud Boldvin ćerka je Stivena Boldvina, glumca, producenta i režisera, ali i brata poznatog glumca Aleka Boldvina i grafičke dizajnerke Kenje Boldvin.

Hejli Roud Boldvin ćerka je Stivena Boldvina, glumca, producenta i režisera, ali i brata poznatog glumca Aleka Boldvina i grafičke dizajnerke Kenje Boldvin.
Paul Hawthorne / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Hejli je veoma rano krenula na balet i zapravo bila za to veoma talentovana. Stručnjaci su joj predviđali blistavu karijeru i zapravo se govorilo da je jedna od najtalentovanijih balerina u Americi.

Pohađala je prestižnu američku školu baleta i igrala za pozorište u Majamiju. Zapravo, gledati je u kostimu, na sceni gotovo je nestvarno, ali njen san da postane primabalerina prekinule su brojne povrede, od kojih je poslednja - povreda stopala bila finalna tačka u njenoj karijeri.

hejli biber bila je nekada balerina.
pritnscreen/instagram 

Hejli je retko pričala o ovom periodu života jer je to veoma teško podnela, ali znala je da mora napred. Modelingom je krenula da se bavi dok ne smisli čime će se baviti dalje u životu, međutim, njena karijera krenula je uzlaznom putanjom.

Hejli je čak i na svom Instagramu podelila video iz tog perioda, ističući koliko joj sve to nedostaje, čime je ujedno i zapušila nagađanja da je samo "jadna mala bogatašica i Džastinova žena bez talenta".

Međutim, udaja za Džastina nije joj donela slavu koju je želela. Dugo je bila poznata kao "privezak" Kardašijanki, koja je razmaženo reagovala kada je ne snimaju ili kada nije podjednako u centru pažnje. 

Upoznavanje sa Džastinom

Džastina je zapravo upoznala još kao devojčica, kada je njegove postere lepila po sobi, a njihov prvi susret bio je "čudan i neprijatan". Ipak, nekoliko godina kasnije, počeli su da se viđaju, i veoma brzo su rekli sudbonosno "da". 

Iako je mislila da će postati mlada mama, nakon Džastinove bolesti, planove o deci su stavili na "hold". Hejli je čak u jednom trenutku priznala da bi abortirala Džastinovu bebu jer još uvek nisu spremni da postanu roditelji.

Tome je pridodalo i to što se pevač u više navrata ružno ponašao prema njoj, krajnje nedžentlmenski, što su fanovi žestoko osudili.

Ipak, čini se da su ih zdravstveni problemi dodatno zbližili, te par danas deluje stabilnije nego ikad. I sam Džastin je promenio ponašanje prema svojoj supruzi u javnosti, te se incidenti više ne događaju, a Hejli je mic po mic dogurala do toga da od najomraženije, postane jedna od omiljenih lica Holivuda. 

Instagram Hejli Biber nekad i sad

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!