Džastin i Hejli Biber bili su jedan od najzapaženijih parova na ovogodišnjem Superboulu, i to iz više razloga. Najpre se verovalo da će se u nekom trenutku Džastin pridružiti Ašeru na bini, međutim, to se nije dogodilo, uprkos želji fanova. 

Potom su mnogi primetili i da su i Hejli i Džastin napravili distancu između njih i Kloi Kardašijan, te da nisu sedeli na dodeljenim mestima, već da su se premestili. 

Doduše, ovako nešto može se protumačiti i da im je jednostavno trebalo privatnosti, s obzirom da nisu preterano ni gledali Superboul, već su s vremena na vreme razmenjivali nežnosti i potom gledali u telefone. 

Poslednji razlog ticao se konkretno Džastina, s obzirom da je njegov izgled šokirao prisutne. Dok se Hejli pojavila u mob wife stilu - majici i farmerkama, kao i leopard bundici, pevač je nosio svilenu košulju i farmerke, kao i kačket. 

Međutim, ljudi su komentarisali da Biber izgleda neuredno, zapušteno, kao i da je jako smršao. Izgledao im je pogubljeno i nezainteresovano, zbog čega je bilo i onih koji su pisali da je "karma konačno uradila svoje". 

S obzirom na celokupnu dramu između njega i bivše mu devojke Selene Gomez, u koju je direktno umešana i Hejli, koja je neke probleme i započela, ne čudi što se smatra da sve loše što su radili pevačici, sada im se vraća.

Poznato je da je Selena zbog veze sa Džastinom završila na psihijatrijskom lečenju, kao i da se njena situacija kasnije iskomplikovala. Takođe, od samog početka veze Džastina i Hejli koja je, prema mišljenju ljudi, počela kao afera, bilo je jasno da nekadašnja manekenka kopira bivšu pevača, počev od oblačenja, pa sve do tetovaža.

Hejli Biber je dugo bila na meti kritika.
@TheHapaBlonde / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Pročitajte još: ZBOG OCA NOSILA PRSTEN NEVINOSTI, A BIVŠI JU JE SA ŽENICOM STRPAO U LUDNICU: Tužan razlog zašto joj se telo deformisalo

U isti mah, činilo se i da je javno proziva u nekoliko navrata. No, ni Hejli nije upala "kašika u med" kako se činilo, jer se nadaleko brujalo o krizi u njihovom odnosu

Hejli Biber i Džastin su imali probleme u vezi.
The Hollywood Curtain / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Iako su isprva demantovali sve, Hejli je kasnije u dokumentarcu o Džastinu priznala da je bila na korak od razvoda. 

U više situacija je snimljeno i loše Džastinovo ponašanje prema njoj. Često bi vikao na nju u javnosti, treskao vratima i sve u svemu, ponašao se loše. 

Jedno vreme činilo se da se njihov odnos konačno sredio, međutim, sudeći po Džastinovom izgledu danas, mnogi sumnjaju da ponovo ima neke psihičke probleme, a da li u tim pričama ima istine ostaje da vidimo.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

džastin biber se smeje instagram/justinbieber

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!