Džastin Biber je napravio potpuni haos na Instagramu kada je okačio fotografije na kojima je sa novorođenčetom. Bebu je u jednom trenutku hranio flašicom, a komentari u kojima mu poručuju da bi "bio sjajan otac" nisu se mogli izbrojati. 

Iako se najpre pomislilo da je reč o njegovom detetu, te da su on i Hejli u tajnosti dobili bebu uz pomoć surogat majke, veoma brzo se saznala istina. 

Džastin Biber sa bebom.
Instagram 

"Upoznajte moju nećakinju Popi Ford Kenedi", napisao je Džastin i dodao:

"Svi koji znaju Džejsona i Loren Kenedi znaju njihov put i izazove kroz koje su prošli da bi dobili decu. Sada imaju dvoje predivne dece, a ja sam opčinjen". 

Džastin Biber sa bebom najboljih prijatelja.
Instagram 

Iako Džastin nije u rodu sa Džejsonom i Loren, intenzivno se druže i najbolji su prijatelji, te je jasno zašto je pevač toliko emotivno govorio o njima. 

Očekivano, ni ovaj post nije prošao bez komentara pratilaca na račun prinove Biberovih. 

Džastin Biber i Hejli sa bebom.
Instagram 

"Sad kad vide ovu slatkoću, poželeće i oni jedno", "Brzo napravite dete", "Bićete tako dobri roditelji, vidi se da ste srećni kad ste kraj dece", pisali su im pratioci. 

Hejli uživa sa nećakom.
Instagram 

O Hejlinoj trudnoći govori se već godinama, slobodno možemo reći, a u par navrata, zbog određenih odevnih izbora, influenserka i manekenka morala je javno da demantuje da je u drugom stanju.

Mnogo puta se mislilo da je Hejli trudna.
ANGELA WEISS / AFP / Profimedia 

Situaciji nije pomoglo ni to što je Hejli javno rekla da bi abortirala. Ona je oduvek tvrdila da jedva čeka da postane majka, i da se nada da će se to ostvariti dok je mlada. Takođe, govorila je da je brak sa Džastinom sve čemu se ikada nadala.

U brojnim intervjuima pričala je koliko se raduje majčinstvu. Međutim, sve se promenilo zbog Džastinovih psihičkih problema o kojima je bilo više reči u jednom dokumentacu. Veoma brzo je internetom kružio snimak u kojem je Hejli izjavila da, iako se radovala majčinstvu, sada kada je konačno u braku i ima sve moguće uslove da postane mama, ne želi da žuri sa tim.

Hejli Biber ne žuri sa majčinstvom.
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Podsetimo, Džastin je na tu temu izhavio da bi voleo da ima "onoliko dece koliko je Hejli spremna da mu rodi, jer je to ipak njeno telo, ali da se on pita, voleo bi da ih ima barem sedmoro, osmoro".

Hejli je želela u prošlosti da što pre postane majka.
Instagram 

U međuvremenu su postajali sve viralniji videi na kojima Džastin veoma ružno tretira Hejli, ne mari za nju, breca se i viče u javnosti, udara vratima od automobila, te su mnogi njenu promenu u stavovima povezali sa svim tim.

"Ne znam šta bi bilo kad bi bilo, jer se čuvam, ali da sad ostanem trudna, nisam sigurna da ne bih abortirala, jer mi se končno dešavaju neke stvari u karijeri koje sam oduvek želela", rekla je Hejli u jednom videu.

"Ima vremena za decu", dodala je i rekla da bi svakako najpre razgovarala sa suprugom.

Naravno, komentari nisu izostali.

"Konačno je shvatila za koga se udala", "Nešto pametno i ti da kažeš", "Nisam za abortus, ali i ja bih ovako razmišljala da sam udata za Džastina i da se onako ponaša"... pisali su ljudi tada.

Hejli Biber ne žuri da postane majka.
The Hollywood Curtain / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Ako se na to doda i skandal sa Selenom Gomez i sav stres, ne čudi što ni Hejli, ni Džastin nisu želeli da žure sa bebom, a da li će doći do promene na tom planu, ostaje da vidimo.

Agence / Bestimage / Profimedia, Instagram Džastin i Hejli Biber

Bonus video:

džastin biber se smeje instagram/justinbieber

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!