Hejli Biber je u više navrata bila meta nagađanja da čeka dete sa Džastinom. Uglavnom je povod bila odeća koju je nosila, a koja se "borala" na pogrešnim mestima, ili su pak fanovi do ovog zaključka došli nakon položaja ruke na stomaku i slično.

Hejli Biber mnogo puta se mnogo puta našla na meti priča da je trudna.
ANGELA WEISS / AFP / Profimedia 

Manekenka se u više navrata oglašavala i demantovala navode, ali je ovog puta bila primorana na radikalniji korak nakon što su nova šuškanja o trudnoći ponovo preplavila mreže. Ona je okačila fotografiju sa većim stomakom i otkrila šta zapravo posredi.

Hejli Biber ima problem sa jajnicima.
Instagram 

"Na jajniku imam cistu veličine jabuke. Nemam endometriozu ni policistične jajnike, ali sam nekoliko puta dobila ciste i nikada nije bilo zabavno. Nisam trudna. Bolno je i osećam se mučno i naduto, imam grčeve i emotivna sam. Sigurna sam da se mnogi mogu poistovetiti sa ovim. Možemo mi to", napisala je Hejli.

Inače, i Hejli i Džastin su do sada bili veoma otvoreni po pitanju zdravlja, te je tako Džastin otvoreno govorio o svojoj borbi sa mentalnim problemima koji su i stavili "na pauzu" planove o potomstvu, a Hejli je ranije ove godine bila hospitalizovana jer je imala moždani udar.

Hejli Biber i Dćastin uvek su bili otvoreni po pitanju zdravlja.
Instagram 

"Doručkovala sam sa suprugom u četvrtak ujutru kada sam dobila simptome slične onima kod moždanog udara i otišla sam u bolnicu. Tamo su otkrili da se u mom mozgu pojavio veoma mali ugrušak, što je izazvalo kratak nedostatak kiseonika, ali je moje telo reagovalo i potpuno sam se oporavila za nekoliko sati", napisala je tada Hejli na mrežama.

Hejli Biber završila je u bolnici zbog moždanog udara.
pritnscreen/youtube 

"Ipak, ovo je bio jedan od najstrašnijih trenutaka u mom životu. Sada sam kod kuće i osećam se dobro. Veoma sam zahvalna svim neverovatnim lekarima i medicinskim sestrama koji su brinuli o meni", dodala je manekenka i influenserka, nakon čega je završila na operaciji srca. 

Hejli Biber imala je moždani udar.
pritnscreen/youtube 

Hejli se tad osvrnula i na razloge zbog čega je došlo do moždanog udara. Kako su joj i doktori rekli, tri faktora su bila presudna. Najpre, zaredom je bila na dva višečasovna leta koje je prespavala i nakon kojih se nije kretala, potom, kovid koji je nedavno preležala je takođe jedan od razloga i treći, kako kaže i najbitniji su pilule za kontracepciju.

"Pijem antibebi pilule, a inače patim od migrena. Uzela sam ih na svoju ruku, bez da sam se konsultovala sa ginekologom", rekla je Hejli i upozorila sve devojke da ne ponavljaju njenu grešku.

Kako kaže, ona je sada dobro, a ubuduće će nastaviti da voditi računa o svom zdravlju kako do ovakvih i sličnih situacija više ne bi dolazilo, a u komentarima na Jutjubu dobila je niz poruka podrške, kao i pohvale što je javno progovorila o ovako ozbiljnom problemu.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!