Od samog početka veze, a potom i braka Hejli i Džastina Bibera, sumnjalo se u njihovu ljubav. Govorilo se da je sa njom na silu, da je ne voli i ne poštuje, a za nju da kopira Biberovu najveću ljubav - Selenu Gomez. 

Iako su brojni snimci kružili mrežama, par je uvek govorio da je njihova ljubav prava i jaka, čak i kada je fanovima bilo teško da u to poveruju. Ipak, nakon ogromnog skandala sa Hejli i upravo Džastinovom bivšom, činilo se da su nekadašnja manekenka i pevač konačno uplovili u mirnu luku, ali je poslednji događaj ponovo vratio u prvi plan "duhove ih prošlosti". 

Hejli Biber na sopstvenoj promociji.
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Naime, paparaci su uslikali Hejli i Džastina na njenoj promociji novog proizvoda koji je inspirisan poznatim brendom krofni, međutim, izdanje pevača potpuno je pokvarilo utisak.

Dok je Hejli blistala u crvenoj mini haljini, Džastinov look su poredili sa skitnicama. Sa kapuljačom preko glave, u šortsu i žutim "kroksicama", ovakvo izdanje više je za kuću nego za svečanu promociju, zbog čega su mnogi komentarisali da pevač ponovo ne poštuje svoju suprugu.

"Mogao je da obuče bilo šta, ovo je čisto nepoštovanje", "Ne razumem ovo. Kao da ne idu na isti događaj", "Kao mama i neposlušni sin", "Potpuni nesklad", "Meni ovo ne izgleda kao muž koji poštuje ženu", "Ne sme ništa da mu kaže. Ja bih mog muža poslala nazad na presvlačenje", "On se mogao malo više potruditi oko izgleda", "Hejli je malo preterala sa stajlingom za odlazak na krofne", pisali su ljudi. 

Ipak, nakon svega, Džastin je podelio i fotografije sa svojom suprugom, a činilo se da njoj nimalo ne smeta izdanje njenog muža. 

Ipak, ljudi su na mrežama bili neumoljivi, te su njegovo izdanje mnogi shvatili kao potvrdu da u braku radi šta hoće, te da "nije ni čudo što nju zovu najtužnije lice Holivuda". 

Podsetimo, Hejli u mnogobrojnim prilikama uslikana smrknutog izraza lica, a na mrežama se mogu videti i snimci na kojima pevač loše tretira suprugu. Tako ju je udario vratima prilikom izlaska iz automobila, vikao na nju u javnosti i šta sve ne.

Za sve to vreme, nastavili su da na mrežama postavljaju srećne fotografije pokušavajući da sve ubede u svoju ljubav, a onda je došao dokumentarac o Džastinovom životu i tajne su počele da se otkrivaju. U epizodama, kao i u kasnijim intervjuima Hejli je priznala da im početak braka nije bio najsjajniji, te da su upravo zbog Džastinovih mentalnih problema i priču oko roditeljstva stavili "na hold".

Hejli Biber je često neraspoložena u javnosti.
The Hollywood Curtain / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Džastin je nedavno konačno progovorio o odnosu sa Hejli i priznao da je mislio da će brak rešiti sve njegove probleme. Naime, kako je priznao u emisiji "The Ebro Show", on je nakon venčanja imao nervni slom shvativši da brak nije rešenje za sve što mu se dešava.

"To je putovanje. Sećam se kada sam se oženio, imao sam emotivni slom jer sam mislio da će brak rešiti sve, a nije", rekao je pevač.

Hejli Biber i Džastin su imali probleme u braku.
DUTCH... / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

"To je bio samo odraz toga da sam bio licemeran", objasnio je Džastin.

"Teško je ponekad pogledati se u ogledalo i zaista morati da shvatiš, čoveče, možda nisi osoba za koju si nužno mislio da jesi", rekao je i dodao:

"To je samo rezultat traume i životnih okolnosti", a ovo su mnogi shvatili kao potvrdu da ipak u svim novinarskih navodima i izjavama izvora ima istine.

Bonus video:

Hejli Biber lečenje ledenom vodom TikTok/haileybieber

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!