Milan Marić danas je jedan od najpopularnijih glumaca na ovim prostorima, a i te kako važi i za miljenika žena.

Do sada smo ga gledali u brojnim ostvarenjima poput "Državnog službenika", "Bese", "Santa Maria della Salute" ili pak "Jutro će promeniti sve", ali i u biografskom filmu "Toma" zahvaljujući kom je osvojio i brojne nagrade i priznanja, a obožavateljke su ga zavolele ne samo zbog neospornog talenta već i zbog izgleda na koji su retke ostale ravnodušne.

Nedavno je obradovao pripadnice "lepšeg" pola kada se pojavila informacija da je raskinuo sa 19 godina starijom Jelenom, a sam glumac prokomentarisao je kakva bi njegova nova izabranica trebalo da bude.

- Idealno bi bilo da upoznavanje sa tom potencijalnom osobom krene bez njenog predznanja o mom životu, ali to je sve teže. Čitao sam da Monika Beluči nije znala ko je Vinsent Kasel kada su počeli da se zabavljaju, pa se nadam da je onda ipak moguće. Ako može Vinsent, mogu i ja - našalio se glumac i još jednom pobrao simpatije mnogih.

Milan Marić danas je jedan od najpopularnijih i najastraktivnijih glumaca na sceni.
ATA Images 

Ipak, o njegovom privatnom životu malo toga se zna, i tokom svih ovh godina uspešno ga je skrivao od očiju javnosti, te su mnogi bili iznenađeni kada je glumac jednom prilikom podelio fotografiju iz detinjstva.

"Posebno poštovanje za donje kečeve i levi kažiprst. Zima 1991", našalio se Marić.

Naravno, komentari nisu izostali, a u jednom se svi slažu - glumac je od najranijeg detinjstva do dana današnjeg zadržao taj šeretski osmeh po kom je prepoznatljiv.

"Ma jao kakav si", "To je taj osmeh", "Kao lutka", "Isti osmeh i 1991. i 2022.", "Isti si", "Ova energija se zadržala, a evo već je '22.", "Slatkoća"... samo je delić onoga što se moglo pročitati ispod tvita.

Milan Marić na početku karijere izgledao je potpuno drugačije.
pritnscreen/youtube/Besa TV series 

Ovo doduše nije bio prvi put da je iznenadio svoje pratioce. Iako je danas proglašen za najboljeg frajera na domaćoj glumačkoj sceni, istina je da je Milan zog uloga pristajao i na drastične transfromacije.

Naime, Milan je na početku svoje karijere imao 103 kilograma, a potom se posvetio zdravom načinu života i smršao je preko 20 kilograma. Marić je jednom prilikom na Tviteru objavio fotografiju nekadašnjeg izgleda i pohvalio se svojom kilažom, koja sada iznosi neverovatnih 79 kilograma.

"Kako je počelo i kako je sada" napisao je Milan uz fotografiju iz 2018. godine.

Osim toga, Milan Marić je ranije izjavio da je zbog uloge Tome Zdravkovića "skinuo" sedam kilograma i da nastavlja da mršavi, te se našalio da je zbog gubitka kilograma njegov nos porastao, a više njegovih fotografija pogledajte u galeriji u nastavku:

Instagram Milan Marić je zbog uloga smršao preko 20 kilograma

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!