Nakon višemesečnog skrivanja, jedna od najbogatijih žena sveta, Paris Hilton, odlučila je da pokaže i ćerkicu London. Ona je na svom profilu objavila seriju fotografija sa suprugom i naslednicima, i usput najavila pesmu "Fame Won’t Love You" koju je napisala sa pevačicom Sijom, a za koju ju je inspirisalo majčinstvo.

"Predstavljam vam London Merilin Hilton-Reum, sanjala sam da imam ćerku koja se zove London otkad znam za sebe. Tako sam zahvalan što je ovde da zaista cenim svaki trenutak koji provedem sa njom. Zajedno sa Feniksom, moje bebe anđeli su mi pokazale ljubav za koju nisam ni znala da može da bude tako duboka pre nego što sam postala njihova majka. Moje neverovatno putovanje kroz majčinstvo inspirisalo je novu, duboko ličnu pesmu sa mojom dragom prijateljicom Sijom pod nazivom "Fame Won’t Love You".

Pesma služi kao podsetnik da je posebna veza koju osećam sa decom, mužem i porodicom vrednija od bilo čega drugog na svetu. To je himna koja će vas osnažiti da svoje najsvetije odnose držite još bliže svom srcu - bilo sa porodicom, prijateljima ili sobom. Nadam se da ćete ga voleti koliko i ja", napisala je Paris.

Podsetimo, ona je do sada na svom profilu objavljivala samo fotografije sa sinom Feniksom, a kako su svaki post pratile negativne reakcije i ružni komentari na račun dečakove glave, sumnjalo se da je to razlog zašto nije želela da London prođe kroz isto. 

PAris Hilton je pokazala sina, a komentari o glavi nisu izostali.
instagram/parishilton 

No, i ovog puta, komentari su bili podeljeni. Sa jedne strane, ranije su je mnogi krivili što je samo jedno dete izložila pritisku javnosti, a drugo štitila, dok se, sa druge, smatralo da je pogrešila što i Feniksa nije sklonila sa mreža i tako ga zaštitila. 

Sada mnogi komentarišu i da je "ćerku iskoristila zarad promocije pesme", a bilo je i komentara na račun kapice koju devojčica nosi, a kojom navodno krije njenu glavu, kako ne bi trpela sramne komentare kao Finiks. 

Mnogima nije promaklo i to da se Paris muči dok drži ćerkicu, baš kao pre na fotografijama sa Feniksom, zbog čega vlada mišljenje da decu odgajaju dadilje, što i nije toliko daleko od istine.

Setite se samo priznanja Paris da sinu nije menjala pele mesec dana, a prvi put je to uradila za svoj rođendan, pred kamerama rijalitija. "Rekla sam da neću ovo da radim na svoj rođendan, ali hoću za tebe", rekla je bogata naslednica sinu, a njena sestra Niki nije mogla da sakrije šok kada ju je pitala: "Nikad to nisi radila?!".

"Ne", potvrđuje Paris, a Niki i još jedna žena, koja je verovatno Finiksova dadilja, tada ulaze kako bi pokazale Paris šta da radi. U jednom trenutku ekipa pita dadilju koja je prednja, a koja zadnja strana pelene, a Niki je takođe više puta govorila Paris da bude "nežna".

Pročitajte još: NAJBOGATIJA ŽENA SVETA DOŠLA U HALJINI SA ALIEKSPRESA? Poseduje hotele, milione na računu, a draža joj kineska garderoba

Ovo je samo dosulo ulje na vatru nakon što se saznalo da je decu rodila surogat majka, jer eto, "Paris je suviše slavna"

Zamerali su joj i eksponiranje sina nakon što su hiljade ljudi ostavljali ružne komentare na račun izgleda glave malog Feniksa.

"Ako ne prikazuješ ćerku, onda nemoj ni sina", "Koja ti je to fora, Feniksa nek' prozivaju, ali ćerku nemoj niko da mi dira, nije fer", "Jednog dana, deca će odrasti, a tvoj sin će znati da je njegova majka učinila sve da njegovu sestru zaštiti od udara javnosti, ali ne i njega"... glasili su tada pojedini besni komentari.

Nakon takvih objava, Paris je retko Feniksa fotografisala bez kape, a sada se čini da isto radi sa ćerkom. Ipak, ovog puta daleko su glasniji pratioci Hiltonove koji su punim srcem napadali sve one koji su i pomislili da ostave loše komentare ispod nove objave bogate naslednice sa ćerkicom, a da li će Paris sada više pokazivati London, ostaje da vidimo.

instagram/parishilton Pogledajte kako je izgledala proslava prvog rođendana sina Paris Hilton.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

ŠTA IMA? PARIS HILTON DOBILA DRUGO DIJETE U 42. GODINI!  MONDO/Mirela Ljumić

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!