Kada imate milione na računu i naslednica ste jedne od najmoćnijih porodica sveta logično je misliti da su vam, pogotovo za svečanosti poput Oskara, dostupne i najskuplje i najluksuznije toalete koje postoje. No, kako stvari stoje, Niki Hilton, naslednica Hilton imperije oblači se na AlliExpressu. 

Naime, Niki Hilton-Rotsčajld pojavila se na Vanity Fair afterpartiju u zanosnoj plavoj haljini sa šljokicama. Kraljevski plava toaleta je pratila liniju tela, i imala dubok izrez do kuka, a look je upotpunila elegantnim svetlucavim sandalama sa vrtoglavim potepticama.

Niki hilton se pojavila u kraljevski plavoj haljini na dodeli Oskara.
Michael Tran / AFP / Profimedia 

Niki je izgledala poput boginje, i privlačila poglede svih, međutim, na pitanje ko potpisuje haljinu koju nosi, ostala je nema i zagonetno se smeškala. Odmah potom pojavila se vest da su modni kritičari dva dana pokušavali da saznaju ko je dizajner koji stoji iza tolaete.

Naravno, na internetu se brže-bolje pojavila informacija da je u pitanju haljina sa AlliExpressa, koja košta samo 80 dolara, zbog čega he pukla bruka. Zamislite, imate milione, a na dodeli Oskara se pojavite u kopiji dizajnerskih haljina? Naravno, bogatu naslednicu mnogi su ismevali zbog toga što "voli kinesku garderobu", i prozivali da joj je bogati otac "zavrnuo slavinu", međutim, pomisliti da je Niki zaista nosila haljinu sa AlliExpressa više je nego apsurdno.

Niki Hilton haljina može se naći i na Alliju.
printscreen/alliexpress 

Dovoljno je da izguglate njen look, i biće vam jasno da to na njoj nije nikakva kineska kopija, već Versace tolaketa vredna hiljade dolara. No, iako je nosila Versace, to nije sprečilo antifanove da komentarišu da je skupa haljina na njoj je izgledala "jeftino", bukvalno kao da je stvarno došla sa omiljenog sajta za jeftinu garderobu. 

Inače, zanimljivo je da iako je svojevremeno Hiltonova, kao i njena sestra Paris, bila prava party devojka, vozikala se privatnim avionom, plaćala hiljade dolara za skupe večere, cipele i dijamante, poslednjih godina potpuno se promenila.

Danas je odgovorna majka troje dece, skromno se oblači, a novac troši na igračke umesto na luksuz kao što je to nekada bio slučaj.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!