S obzirom na to da je dodela Oskara, ipak, jedan od najgledanijih crvenih tepiha na svetu, ne čudi što priznanja padnu u drugi. Pre nego što se trofeji podele, holivudske zvezde sa A-liste demonstriraju svoja izdanja o kojima će se još dugo pričati.

Prisutni su ispunili očekivanja sa modnog fronta u odabranim glamuroznim izdanjima koja su zaustavila šou.

Mnoge zvezde su odabrale dizajne koji su se sukobili sa tradicionalnim i savremenim, što je rezultiralo izgledom koji je bio poznat (glamurozno i sjajno!), ali potpuno svež.

Bela se pokazala kao glavna boja te večeri: zvezde su se priklonile minimalnom, ako ne i blago bridal izgledu.

Dodela Oskara 2023. dokazala je da niko ne može da odoli venčanici - čak ni one sa A liste koje imaju mnogo prilika da nose ekstravagantnu haljinu. Dok se nekoliko godina pojavljuje žarkoružičasta ili jarko žuta kao boja života, za 95. dodelu Oskara, poznate ličnosti kao što su Mišel Jeo, Runi Mara i Emili Blant odabrale su belu.

Svadbeni stil možda nije bio zadatak večeri, ali nama se dopalo. Crveni tepih dodele Oskara 2023. sigurno će se naći kao inspiracija budućim nevestama.

U nastavku pogledajte najbolje obučen zvezde na dodeli Oskara 2023. Koje se izdanje vama najviše dopada?

David Fisher / Shutterstock Editorial / Profimedia, Chelsea Lauren / Shutterstock Editorial / Profimedia Dodela Oskar 2023. iznjedrila je sjajna modna izdanja zvezda sa A-liste.