Paris Hilton (42), rijaliti zvezda, di-džej i naslednica čuvene američke porodice Hilton, ponovo je postala majka. Ona je juče, na Dan zahvalnosti, na Instagramu podelila na čemu je zahvalna, a ispostavilo se da je u pitanju njeno drugo dete.

Paris je objavila fotografiju roze odeće za bebe sa ispisanom rečju "London", pa mediji prenose da je u pitanju devojčica koja je dobila ime po glavnom gradu Velike Britanije.

– Zahvalna sam na mojoj devojčici– napisala je ona.

Ime drugog deteta Paris Hilton

London je Parisino drugo dete sa suprugom Karterom Reumom, s kojim je u januaru uz pomoć surogat majke dobila sina Feniksa.

Iako je vest o dolasku na svet njene druge bebe iznenađenje, izbor imena nije, jer je Paris Hilton jednom prilikom otkrila da je pre više od deset godina odlučila da će se njena ćerka, ako je bude imala, zvati London, piše Glossy.

– Veoma sam uzbuđena što će Feniks jednog dana dobiti mlađu sestru, koja će se zvati London. To je moj omiljeni grad i uvek sam htela da mi se ćerka tako zove – rekla je naslednica.

– Zapravo sam to ime odabrala odavno, verovatno pre više od 10 godina. Uvek sam htela London. Volela bih da moja ćerka dobije to ime– istakla je.

Paris Hilton je, inače, ime dobila po Parizu, pa je želela da davanje deci imena po gradovima postane njena porodična tradicija. Kako je istakla, nije bilo lako pronaći ime za njenog sina, jer mnogi nazivi gradova ne zvuče prikladno kao ime za dete.

– Kao Ibica, to bi bilo čudno ime za klinca, ili Vegas. Teško je naći kul ime grada za dečaka. Osim London, to bi funkcionisalo za oboje – zaključila je.

Možda će vas zanimati: PARIS HILTON JE PRVI PUT POKAZALA SINA A SVI GLEDAJU SAMO U NJEGOVU GLAVU: Govore joj da je "ružan" i da karma ne prašta

Bonus video

Paris Hilton muž Instagram/parishilton