Paris Hilton i njen suprug su krajem januara uz pomoć surogat majke dobili sina, a sinoć je na Instagramu otkrila koje ime je odabrala za naslednika. Iako je njena želja odavno planirana, ona ju je tek juče podelila sa javnošću.

Poznata naslednica saopštila je ovu vest i u svom podkastu iHeartRadio, otkrivši da je ime za svoje dete odabrala još pre 10 godina.

"Ako sve bude u redu, dok ovo budete čitali, Karter i ja ćemo imati dečaka. Planiramo da ga nazovemo Feniks, to je ime koje sam izabrala pre mnogo godina dok sam pretraživao gradove, zemlje i države na karti tražeći nešto što pristaje uz London i Pariz", navela je na Instagramu.

Sin Paris Hilton i Kartera Neuma zove se Feniks Baron Hilton Reum. Ime zvuči poput kraljevskog imena, kako piše Blic Žena, a otkriva da dečak nosi prezimena oba roditelja dok je srednje ime dobio po pradeki koji je bio mentor i uzor njegove mame.

Paris se 2021. venčala sa Karterom Neumom i kako smo saznali, na vreme su isplanirali sve detalje za rođenje sina.

Dodala je da ime Feniks ima više značenja u pop kulturi, ali i da označava pticu koja i nakon poraza i kraja iznova poleti.

"Želim da moj sin odrasta znajući da katastrofa i trijumf prolaze i dolaze kroz naše živote. I da nam to daje veliku nadu za budućnost", poručila je.

Instagram, AKM Images / Backgrid USA / Profimedia Paris Hilton otkrila ime deteta

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!