Paris Hilon konačno je postala mama, a vesti su došle kao pravo iznenađenje, s obzirom da je bogata naslednica do samog kraja čuvala u strogoj tajnosti sve detalje vezane za trudnoću.

Ona je objavila fotografiju na svom Instagramu na kojoj drži bebinu ruku, i uz plavo srce otkrila i pol bebe.

"Već si voljen neopisivo", napisala je uz objavu, ispod koje su se čestitke samo ređale jedna za drugom. Hilton se u međuvremenu oglasila i za medije i za People je potvrdila prinovu u porodici: "Oduvek mi je bio san da budem majka i presrećna sam što smo se Karter i ja našli. Uzbuđeni smo jer ćemo zajedno osnovati našu porodicu i naša srca su prepuna ljubavi za našeg dečaka".

PAris Hilton postala je mama.
Instagram 

Par nije želeo da otkriva suviše detalja o trudnoći, ali se sumnja da je njihov sin došao na svet zahvaljujući surogat majci.

Inače, Paris je ovo prvo dete, dok je njenom suprugu Karteru Reumu drugo. On je sa bivšom partnerkom dobio ćerku koju je za 9 godina video samo jednom.

Za njeno postojanje se otkrilo tik nakon venčanja sa Paris, a Karter ju je dobio sa rijaliti zvezdom Laurom Belizi koja sada živi u Kaliforniji sa detetom. Zanimljivo je da se Belizijeva kratko zabavljala i sa Melom Gibsonom u to vreme, te se dugo sumnjalo da je dete zapravo njegovo. Ipak, Gibson je negirao tvrdnje.

Zbog svega se oglasio i potparol Reuma koji je za "New York Post" rekao:

"Ljudi kojima je ova priča važna, znaju za to već 10 godina. Karter podržava ovo dete. Iako nema tradicionalnu vezu između oca i ćerke sa njom, on se za nju starao od njenog rođenja, i nastaviće da čini tako".

LAura Belizi donela je na svet devojčicu kojoj je otac muž Paris Hilton.
LUC / Backgrid USA / Profimedia 

Međutim, jedan od izvora bliskih Karteru rekao je za Lauru Belizi:

"Ona je videla članke o Paris i Karteru gde govore o osnivanju porodice. Osećala je ogromno odbacivanje i osećala se izostavljenom. Ona želi da ima vezu sa njim", dodao je izvor i takođe rekao da Reum za sve ove godine samo jednom sreo svoju ćerku.

"Ne radi se o Reumu ili o njenoj majci. Radi se o tome da dete bude ispunjeno. Ona je apsolutno neverovatna devojčica. Ima toliko ljubavi da pruži. I želi da je pruži njemu, njegovoj porodici i kome god da on izbere kao svog životnog partnera" završio je izvor, a da li će se stvari promeniti sada kada je dobio još jedno dete ostaje da vidimo.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!