Paris Hilton, jedna od najbogatijih žena sveta, postala je majka po drugi put uz pomoć surogata pre samo nekoliko nedelja, i to ćerke kojoj je dala ime London, nakon što je u januaru dobila sina Finiksa

Bogata naslednica tek sada je progovorila o majčinstvu i teškim odlukama koje je morala da donese i to u drugoj sezoni njenog rijaliti programa "Paris in Love"

Paris Hilton je progovorila o surogatstvu.
instagram/parishilton 

"Odluku o surogat majčinstvu je bilo teško doneti", priznala je Hilton. "Volela bih to iskustvo rasta bebe u stomaku i osećanja udaraca i svih tih uzbudljivih trenutaka, ali moj život je upravo bio tako javan", nastavila je ona. "Iako je beba biološki moja i Karterova, odlučili smo da ga nosi surogat majka".

Suprug Hiltonove, Karter Reum, izrazio je zabrinutost za Paris i njihovu decu kada je govorio o viziji budućnosti njihove porodice.

"Sada kada imam porodicu sa Paris, želim da naša porodica odraste i bude normalna i da ne budu uvek poznati kao deca Paris Hilton", rekao je on.

"Moramo da razmišljamo o bezbednosti", nastavio je Reum, piše People. "Kada idemo na farmersku pijacu, jedno je ako neko stane i zatraži od Paris da se fotografišu. Sasvim je druga stvar kada gurate bebu u kolicima."

"Mislim da ne znamo sve što će nam putovanje doneti, ali ćemo se samo pozabaviti time tokom vremena", zaključio je on.

Sa druge strane, premijerna epizoda rijalitija otkrila je i jednu iznenađujuću stvar - Paris svom sinu Finiksu nije promenila pelenu mesec dana od kako je rođen. Nju su kamere snimale kada je prvi put menjala pelene, a snimak je postao viralan na TikToku.

"Rekla sam da neću ovo da radim na svoj rođendan, ali hoću za tebe", rekla je bogata naslednica sinu. Inače, njen rođendan bio je 17. februara, što je tačno mesec dana nakon Finiksovog rođenja. Paris se pridružila i njena sestra Niki dok se pripremala za menjanje pelene, koja nije mogla da sakrije šok dok ju je pitala: "Nikad to nisi radila?!"

"Ne", potvrđuje Paris, a Niki i još jedna žena, koja je verovatno Finiksova dadilja, tada ulaze kako bi pokazale Paris šta da radi. U jednom trenutku ekipa pita dadilju koja je prednja, a koja zadnja strana pelene, a Niki je takođe više puta govorila Paris da bude "nežna".

Pročitajte još: IME KOJE JE ODUVEK ŽELELA, A DEO JE TRADICIJE: Paris Hilton dobila ćerku 11 meseci nakon rođenja sina

Paris Hilton je iznenadila svet priznanjima.
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Snimak je objavljen na TikToku uz naslov: "Ali Paris koja uči kako svom sinu da promeni pelene prvi put nakon mesec dana." Video je prikupio više od dva miliona pregleda za samo nekoliko dana, a odeljak s komentarima preplavljen je reakcijama ljudi na Parisino majčinstvo.

"Ne volim da osuđujem, ali stvarno?", "Vau… Volim Paris, ali ovo je zapravo jako tužno. Nema vremena za zbližavanje s detetom", "Toliko nepovezanosti između mame i bebe... Tako tužno", "Bogataši nemaju veze s realnošću", samo su neki od komentara ispod objave, a mnogi i dalje ne mogu da dođu sebi zbog, po mišljenju mnogih, bizarnog razloga za surogatstvo. 

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

ŠTA IMA? PARIS HILTON DOBILA DRUGO DIJETE U 42. GODINI!  MONDO/Mirela Ljumić

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!