Oko nove supruge Kanjea Vesta ponovo se "lome koplja" nakon što se na mrežama pojavio stari snimak iz 2022. godine. Tada je slavna lepotica izgledala potpuno drugačije, neki bi rekli čak "normalno", i ni izbliza nije bila tako popularna kao danas. 

Video je nastao na CFS samitu, i ovo je verovatno i jedini snimak na kojem se može čuti glas Bjanke Sensori, s obzirom da je poznato da, od kako je sa Kanjeom Vestom, mora da poštuje niz bizarnih pravila među kojima je i da u javnosti ne sme da govori. 

"Ja sam dizajner iz Melburna u Australliji. trenutno živim u Los Anđelesu i vodeći sam dizajner u Yeezy", poručila je Bjanka Senzori koju je rad u ovoj kompaniji i zbližio sa suprugom.

Poznato je da je Bjanka i visokoobrazovana, te da je arhitekta po zanimanju. "Moja strast prema arhitekturi leži u izradi, konceptualizaciji budućnosti izgrađenog prostora i istraživanju veze između fizičkog i metafizičkog", rekla je u predstavljanju. 

Mnogi su bili iznenađeni njenim akcentom, s obzirom da su zaboravili da je rodom iz Austalije. Komentari, očekivano, nisu izostali. 

Bjanka Sensori nekad.
Instagram 

Pročitajte još: KANJE JEZIVO PONIZIO DRUGU ŽENU: Nakon susreta sa Kim, hvali se na kakvu ju je odvratnost javno primorao

"Ljudi ne shvataju koliko je ona zapravo pametna", "Nikada je nisam čula kako priča", "Zbog ovoga je volim, ona ima kreativan um kao on", "Zaboravio sam da je iz Australije", "Ona je visokoobrazovana, završila je studije arhitekture i amster studije na Univerzitetu u Melburnu", "Kanje se oženio superpametnom ženom", "Ona je žena kakvu zaslužuje" (ovo bi mogla da bude opaska o njegovoj bivšoj supruzi Kim Kardašijan), "Mislim da ima veći IQ od Kanjea", neki su od pozitivnih reakcija. Ipak, mnogo su glasniji oni koji misle da je Kanje eksploatiše i koristi.

Bjanka Sensori danas.
LESE / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

"Sada je samo marioneta, tužno je to gledati", "Ona samo čita tekst", "Toliko je predivna, a danas je skida jedan zaostali mozak", "Uništava je Kanje", "Danas ide u plastičnoj kesi, kao da je đubre"... samo je delić koji se mogao pročitati.

S obzirom da je preintelignenta, mnogi su povezali ekstremni način oblačenja sa njenim intelektom, te istakli da je ekscentrična. Ipak, unazad godinama nije imala potrebe da ide gotovo gola ulicom, te ipak vlada mišljenje da je Kanje taj koji povlači glavne poteze. 

Takođe, mnogi su poručili i da im se dopada što je ranije izgledala kao "normalna osoba", odnosno uobičajeno. Voleli bi i da Bjanka više ističe neku drugu stranu ličnosti kakvu su videli na snimku, a ne samo da bude "marioneta" u promovisanju kontroverznih modnih ideja.

Ipak, pravu istinu o svemu zna samo Bjanka, te nije isključeno da sve što vidimo i čujemo i njena ideja, a ne samo Kanjeova, ma koliko da se to mnogima ne dopada. Na prvom mestu njenom ocu koji je protiv kontrole repera i koji se nedavno i oglasio javno i pitao Kanjea "šta da tako nešto neko radi njegovim ćerkama". "Nije ti ona trofejni konj", zapretio je, no čini se da njegove reči, za sada, do Bjanke ne dopiru.

Bonus video:

Kanje Vest upao na svadbu u Italiji Tiktok/therealtabflamez

Izvor: Wanted J. S.