Kanje Vest ponovo je uspeo da ražesti javnost, pogađate, ponašanjem prema supruzi Bjanki Sensori. Njih dvoje uslikani su ispred popularnog, porodičnog restorana "The Cheesecake Factory", kada je reper odlučio da Bjanki spusti helanke tako da joj izviri zadnjica.

Ona se na to nije bunila, a ostatak izlaska provela je sa spuštenim pantalonama. Za to vreme Kanje je bio "zamotan" od glave do pete, sa kapuljačom na glavi, da bi je u jednom trenutku bukvalno i "zaskočio" pred svima. 

Kanje Vest sa ženom u javnosti.
LESE / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Nakon toga je i on svukao svoju trenerku, ali je za razliku od Bjanke, on ispod imao veš te mu se koža nije videla.

Na društvenim mrežama ljudi su počeli sumanuto da komentarišu: "Ako ovo nije maltretiranje, ne znamo šta je!" "On upravlja njenim telom i njenim ponašanjem"; "Ovo je čista manipulacija".

Bjanka Sensori sa spuštenim pantalonama.
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Pročitajte još: KANJE JEZIVO PONIZIO DRUGU ŽENU: Nakon susreta sa Kim, hvali se na kakvu ju je odvratnost javno primorao

Najgore od svega je i to što je par nedavno razgovarao o tome da dobiju decu, te je jasno zašto se javnost pribojava ovog scenarija.

"Oni prvo treba da budu normalni da bi bili u stanju da imaju decu", "Jadna ta deca", "Socijalna služba će ih odmah oduzeti, i treba"... samo je delić komentara. 

Da li vi možete da ih zamislite kao roditelje? 

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

Ovaj snimak je Kanje Vest komentarisao Didi TikTok

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!