Mesecima unazad svedoci smo monstruonosti na koje Kanje Vest tera svoju drugu suprugu Bjanku Sensori. Od golih izdanja, zadovoljavanja na javnom mestu koja bi bila poniženje za svaku ženu, preko "zaveta ćutanja", pa sve do drugih zabrana poput toga da ne sme da vežba, da joj on određuje ishranu i slično, Bjanka se od samog početka veze ponašala isključivo onako kako joj je reper dirigovao.

Međutim, nakon njenog pojavljivanja u javnosti samo u čarapama, bez veša (iako se kasnije ispostavilo da je nosila trake koje kriju intimni deo, a koje se koriste na snimanju filmova u erotskim scenama), roditeljima Bjanke Sensori je prekipelo. Iako su u više navrata pokušali da dopru do ćerke, čini se da do sada nisu imali uspeha. 

Zbog svega je Bjankin otac poručio da želi suočavanje sa Vestom, iz straha da reper gura njegovu ćerku od njene porodice i pretvara je u "laku robu", rekli su izvori za Daily Mail.

Zbog golog izdanja u Parizu, zbog strogih francuskih zakona, Bjanki preti i zatvorska kazna, iako su veći izgledi da će proći sa pozamašnom novčanom kaznom.

Izvori su za Daily Mail rekli da je Bjankina porodica "povređena" što je vidi kako paradira okolo "kao trofejni konj" i da njen otac želi da pita Kanjea kako bi se osećao da se neki muškarac tako ponaša prema njegovim ćerkama, Nort i Čikago, u budućnosti .

"Bjankin otac Leo želi iskreno da sedne sa Kanjeom i da ga pita o čemu dođavola razmišlja dok paradira Bjankom kao da mu je goli trofejni konj. Želi da pita Kanjea šta bi uradio da njegove ćerke Nort ili Čikago vide polugole u javnosti u odeći koju za njih biraju njihovi muževi. On zna da nema šanse da bi Kanje dozvolio svojim ćerkama da to rade, tako da nema smisla zašto bi to uradio sopstvenoj ženi", rekao je izvor blizak Bjanki.

Kanje, koji se oženio Sensori na privatnoj ceremoniji u decembru 2022, takođe je optužen da ju je "odvojio" od njene porodice u Australiji.

"Kao da to nije dovoljno loše, čovek koji bi trebalo da štiti ćerku gospodina i gospođe Sensori je isti čovek koji je isključuje iz sopstvene porodice", nastavio je insajder.

"Leo samo želi iskreno da sedne sa Kanjeom i da mu kaže da povređuje njenu porodicu pretvarajući njihovu voljenu ćerku u laku robu. Nijedan muškarac ne treba da ohrabruje ženu koju voli da tako izlazi u javnost i predstavlja to kao ljubav. To nije ljubav, to je kontrola", dodaje on.

Vest da bi Leo mogao da pokuša da se suoči sa Kanjeom mogla bi u neku ruku da zabrine repera - posebno imajući u vidu da njegov novi svekar ima pomalo zabrinjavajuću prošlost. Daily Mail je ranije otkrio da je Leo odležao zatvorsku kaznu nakon što je osuđen za posedovanje uvezenog heroina 1982. godine, te da je odležao pet godina iza rešetaka.

Pored trgovine heroinom, osuđen je i za posedovanje oružja i municije. Leo je takođe brat Erisa Sensori - ozloglašenog ubice gangstera, nekada nazvanog 'Al Kapone iz Melburna', koji je osuđen na smrt zbog ubistva, iako je ta kazna kasnije zamenjena doživotnom robijom.

Kada je reč o Bjankinim prijateljima, oni su nekako odustali od nje i više ih ništa u vezi sa ovom pričom ne iznenađuje.

"Nažalost, Bjankine prijatelje više i ne zanima šta ona nosi u javnosti. Ovo ih više uopšte ne šokira koliko im smeta mrtvi pogled u njenim očima kada je napolju sa Kanjeom", dodao je izvor.

Pročitajte još: KANJE JEZIVO PONIZIO DRUGU ŽENU: Nakon susreta sa Kim, hvali se na kakvu ju je odvratnost javno primorao

Kanje Vest se iživljava nad novom ženom nakon razvoda od Kim.
Khrome / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Inače, još u decembru prošle godine strani mediji su pisali da se Leo i Aleksandra, Bjankini roditelji, plaše da njihova ćerka samo služi Kanjeovom oporavku nakon razvoda od bivše supruge Kim Kardašijan (43), sa kojom ima četvoro dece. Kim je podnela zahtev za razvod od Kanjea u februaru 2021. Njihov razvod je okončan tek 29. novembra 2022. - manje od mesec dana pre nego što se oženio Bjankom.

"Bjankina majka i otac smatraju Kanjea pomalo uznemirujućim", rekao je blizak izvor. "Njeni roditelji su bili sumnjičavi i ne žele da mu Bjanka bude samo uteha nakon braka sa slavnom osobom"

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

Kanje Vest upao na svadbu u Italiji Tiktok/therealtabflamez

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!