Kanje Vest i njegova nova supruga Bjanka Sensori ne prestaju da šokiraju javnost ponašanjem i izdanjima, a diplomirana arhitektkinja i Instagram model posebno brine mnoge jer se čini kao da je robinja u odnosu. 

O svemu su progovorile i neke slavne ličnosti i istakle da deluje kao da Bjanka nema pravo glasa, te da čini sve što se od nje zahteva. Svemu nije pomogla ni ispovest Kanjeove bivše - Džulije Foks koja je istakla da je u vezi bila "njegova mala marioneta" i "pion kojeg je koristio protiv Kim Kardašijan". 

Džulija je progovorila o Kanjeu Vestu.
Veeren -Christophe Clovis / Bestimage / Profimedia 

U međuvremenu se pojavila i navodna "lista pravila" ponašanja koju je Kanje postavio svojoj ženi, počev od toga šta sme da kaže, do toga kako da se oblači. Ključno pravilo je da ne sme nikada da govori u javnosti, a ovo je jedan od uslova da ostane u braku sa njim. Pored toga, pravila uključuju specifičan režim ishrane i ograničenja u izboru odeće.

Izveštaj britanskog medija ukazuje na Kanjeovo ponašanje kao manipulaciju Bjankom, tražeći od nje da bude "radikalnija verzija njegove bivše supruge" Kim Kardašijan.

"Pored toga što ne sme da priča i mora da nosi samo ono što on dozvoli, zabranio joj je da vežba ili da ide u teretanu", rekao je izvor blizak paru za "Daily Mail".

Kada je objavljeno da je Bjanka u vezi sa Kanjeom, ubrzo potom je ugasila sve društvene mreže, a mnogi misle da je preko tog pravila Kim nikada ne bi prešla.

Izvori za list ističu da je porodica jako zabrinuta za nju jer se ponaša na način koji je njima nepoznat. Međutim, sada se saznao i bizaran razlog zbog kojeg su se uopšte i venčali Vest i Sensori.

"Kanje i Bjanka su se legalno venčali prošle godine kada su imali svoju privatnu ceremoniju na Beverli Hilsu, bilo je stvarno i po zakonu", ekskluzivno je rekao izvor za Us Weekly, napominjući da je par odlučio da se venča "zbog verskih razloga".

Insajder kaže da su Vest (46) i Censori (28) želeli da "budu intimni", ali kako su se zavetovali  na celibat, rešio je da to reši tako što će da oženi Bjanku, kako bi mogao da ima odnose sa njom kad poželi. 

"Kanje je naziva svojom muzom i voli da je oblači", rekao je izvor, dodajući da Vesta "inspiriše" Sensori, koji je arhitektonska dizajnerka njegovog brenda Yeezy.

Međutim, činjenica da je Kanje prekinuo navodni celibat samo da bi mogao da ima intimne odnose sa Bjankom sa kojom je u tom trenutku bio samo 10 meseci mnogima je zvučala užasno.

"Ponaša se prema njoj kao da je lutka, a onda je oženi samo da bi mogli da imaju se*s, o čemu se ovde radi", "Vidi se kada su zajedno da među njima nema ljubavi. Tj. ona je zaljubljena u njega, ali ne i on u nju, i onda je u fazonu, 'ajde da te oženim da bih spavao sa tobom, ali ću ti to naplatiti tako što nemaš nikakva prava i ići ćeš gola ulicom", "ovo što Kanje radi, retko koja žena bi trpela. Ovo je ropstvo", "Zbog Kim je pomerao planine i gradio joj karijeru, a ovu je oženio samo da bi mogao da spava sa njom kad poželi zbog "pravila", strašno"... pisali su ljudi na mrežama, a ostaje da vidimo da li će se reper u nekom trenutku oglasiti ili pak Bjanka i izneti svoj deo priče.

Bonus video:

Kanje Vest upao na svadbu u Italiji Tiktok/therealtabflamez

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!