Džulija Foks konačno je odlučila da progovori o svemu što se dešavalo tokom kratkotrajne veze sa Kanjeom Vestom. Iako je do sada ćutala, pa čak i u pozitivnom kontekstu govorila o reperu, sada se priča promenila, a trendseterka se nije libila da otkrije bizarnosti koje je trpela za kratko vreme koje su bili zajedno.  

Džulija Foks je kratko bila u vezi sa Kanjeom Vestom.
Veeren -Christophe Clovis / Bestimage / Profimedia 

"Proveli smo dan igrajući Uno, igru koja uključujuće isticanje pozitivnih reči u rečniku", napisala je u svojim memoarima, pa okrila šta joj je Kanje Vest tada rekao:

"Platiću ti operaciju povećanja grudi ako želiš?". Ona je taj predlog odbila. Ali to je bio samo vrh ledenog brega. Podsetimo, oni su u romansu uplovili malo nakon Kanjeovog razvoda od Kim Kardašijan, sa kojom reper i dizajner ima četvoro dece. Džulija je istakla da ju je koristio kao piona tokom tog perioda.

Džulija Foks ističe da ju je Kanje koristio.
MCC / Spread Pictures / Profimedia 

"Osećala sam se kao njegova mala marioneta. To je ponižavajuće. Stvarno gadna pozicija", piše Page Six.

Glumica je nedavno izjavila da tokom kratke veze nikada nije spavala sa Kanjeom Vestom koji je u brsaku sa Kim Kardašijan bio od 2014. do 2022. godine.

Incident na parkingu

Džulija je otkrila i jednu bizarnu situaciju koja se odigrala na parkingu. Ne samo da ju je naterao da mu otkopča pantalone da bi urinirao, već je to uradio pred svima. 

"Umetnik (Kanje) je počeo da mokri na zid, a ja brzo skočim ispred njega", priseća se Džulija i dodaje da je vikala na prolaznike i fotografe da ga ne fotografišu.

"Potom je zakopčao pantalone, zagrlio me i privukao ka sebi, ljubeći me strastveno", dodala je. Džulija je otvoreno govorila o svemu i istakla da nije potpisala nikakav ugovor o tajnosti iako i dalje izbegava da govori o svim bizarnostima.

"Ne potpisujem je*eni NDA (ugovor o tajnosti) samo iz principa. Nikad nisam, i nikada neću", objasnila je, i dodala, "osim ako nije profesionalna prilika, onda svakako."

Takođe je nagovestila da je možda stavljena na crnu listu projekata zbog povezanosti sa kontroverznom zvezdom, koju je nekoliko brendova odbacilo nakon njegovih antisemitskih komentara.

"Zasigurno znam da sam bila spremna za određene stvari i da nisam mogla to da uradim zbog zabavljanja sa Kanjeom. Nekako je sve postalo divlje."

Džulija je takođe rekla da se nikada nije previše davala u toj romansi, uprkos svoj pažnji.

Glumica je o svemu progovorila samo nekoliko nedelja nakon prvih članaka u kojima su izrečene optužbe da Vest kontroliše i novu suprugu Bjanku, baš kao što je to radio sa Džulijom Foks, a njeni prijatelji su se oglasili i poručili da on želi da on nje napravi ekstremnu verziju svoje bivše supruge kao i da joj je zabranio da bude u kontaktu sa njima.

Kanje kontroliše novu ženu.
TMZ / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Bonus video:

Džulija Foks stan tiktok/juliafox

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!