Poslednjih meseci, javnost ne prestaje da bruji o novoj supruzi Kanjea Vesta upravo zbog ponašanja repera koji izjavama i postupcima zgražava svet. 

Tako se pisalo i da je kontroliše, da joj brani da govori i slično, a porodica i prijatelji lepe influenserke više su nego zabrinuti za njen život. Oni su uspeli da je kontaktiraju nakon što su joj javno uputili apel. 

“Njeni prijatelji stavili su joj do znanja da tačno znaju kako se oseća i rekli su joj da mora da se probudi", otkrio je izvor pa napomenuo: "Ona zna da je isključila iz svog života one koji su joj bliski, a takođe počinje da vidi dalje o zamagljenog ogledala svog braka".

Kanje Vest kontroliše suprugu.
TMZ / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Prema rečima insajdera, Bjanka Sensori je "svesna načina na koji je kontroliše muž i počinje da posmatra stvari sa potrebne distance".

Susret sa njenim najbližima desio se nedavno, kada se Bjanka vratila u rodnu Australiju gde žive njeni prijatleji i porodica. Njeno putovanje poklopilo se sa putem Vesta i njegove ćerke Nort Vest u Dubai i Saudijsku Arabiju. Iako joj je bilo teško da se na nedelju dana odvoji od supruga, Sensori je znala da nema druge opcije. 

Bjanka Sensori nije želela da se odvaja od Kanjea.
Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Inače, Bjankini prijatelji ranije su istakli da su veoma zabrinuti zbog nje jer im Vest brani da komuniciraju sa njom, kao i da je njena situacija zastrašujuća jer je ona usmerena samo na svog supruga.

"Ovo nije ona. Ona je neverovatno otvorena i živahna osoba koja nikada ne ćuti", poručili su.

Namera Vesta, prema njihovim rečima, jeste da da napravi radikalizovanu verziju Kim Kardašijan od svoje druge supruge kojom se oženio u decembru prošle godine. Manipulacija i kontrola su otišle toliko daleko da ona više "ne misli svojom glavom".

Bjanka Sensori sa prijateljicama iz detinjstva.
Instagram 

Kanje Vest ju je navodno ubedio da su oni kraljevski par, a njeni prijatelji smatraju da je on izgubio svako poštovanje u svetu mode koje je imao dok je bio oženjen Kim Kardašijan.

Bjanka ranije nije bila zainteresovana za razgovor niti za to da neko brine zbog nje. U prošlosti je bila veoma oštra prema prijateljima koji su pokušali da dopru do nje, govorila im je da su ljubomorni na njenog muža, to što je ona zvezda, piše Page six.

Bjanka Sensori se skroz otuđila od prijatelja.
Instagram 

Jeziva pravila

Podsetimo, prema izveštaju Daily Mail-a, Kanje Vest je postavio stroge uslove svojoj supruzi. Bjanka je dobila niz pravila koja oblikuju njen način ponašanja, od toga šta sme da kaže do toga kako se oblači. Ključno pravilo je da ne sme nikada da govori, a ovo je jedan od uslova da ostane u braku sa njim. Pored toga, pravila uključuju specifičan režim ishrane i ograničenja u izboru odeće.

"Pored toga što ne sme da priča i mora da nosi samo ono što on dozvoli, zabranio joj je da vežba ili da ide u teretanu", rekao je izvor blizak paru za "Daily Mail".

Kada je objavljeno da je Bjanka u vezi sa Kanjeom, ubrzo potom je ugasila sve društvene mreže, a mnogi misle da je preko tog pravila Kim nikada ne bi prešla.

Možda će vas zanimati da pročitate: KIM BI GA ZBOG OVOGA ODMAH OSTAVILA: Lista bizarnih pravila kojih mora da se pridržava supruga Kanjea Vesta

Bonus video:

Kanje Vest upao na svadbu u Italiji Tiktok/therealtabflamez

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!