Kanje Vest ne prestaje da šokira javnost bizarnim ponašanjem. Taman kada se pomisli da smo sve videli, on iznenadi novim potezom. 

Najpre se pojavio na Superboulu sa crnom maskom sa raspećem, dok je kraj njega, a ništa manje neobično nije bila obučena ni njegova supruga, koja je nosila široku odeću koja je prekrivala njeno telo. 

S obzirom da su je nedavno paparaci uslikali u potpuno prozirnoj kabanici ispod koje nije nosila nikakvu odeću, ovako nešto bilo je pravo, pa čak i prijatno iznenađenje. Međutim... 

Interesantno je da svaki put kada sretne negde bivšu ženu, kao što je to bio slučaj na Superboulu, iako se Kim Kardašijan trudila da ga izbegne, u Kanjeu kao da proradi neki novi bes koji iskali upravo na drugoj supruzi Bjanki.

Rezultat svega je novi album sa kojeg se već izdvojila pesma "F** Sumn", što ne bi bilo ništa čudno da u toj numeri javno ne potvrđuje da je Sensori naterao da ga javno zadovoljava tokom vožnje brodićem u Veneciji, o čemu se naveliko pričalo prošle godine i zbog čega je reagovala i italijanska policija. 

Kanje Vest u vožnji brodom.
Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Reči pesme idu: "Shawty wanna f***k on somethin’? / F***k on me / S**k on me, publicly", a poslednji deo bukvalno potvrđuje da ga je Bjanka oralno zadovoljila u Veneciji

Najgore je što je na tom albumu pesma i sa ćerkom Nort, što je dodatno bizarno.

Pročitajte još: KANJE NA UTAKMICI SINA KAO OZLOGLAŠENI UBICA: Jezivo izdanje psiho repera zbog kog se pitaju kako je to uticalo na dete

Mnogi su užasnuti zbog ovakvog teksta, kao i javnog poniženja supruge kojoj kao da je mozak ispran. Mnogi komentarišu i da sve ono od čega je štitio Kim, kada je njen bivši pokušao da izbaci novi po*no snimak, sada radi Bjanki koja već zbog njega mora da poštuje listu bizarnih pravila.

Bjanka je dobila niz ograničenja koja oblikuju njen način ponašanja, od toga šta sme da kaže do toga kako se oblači. Ključno pravilo je da ne sme nikada govoriti, a ovo je jedan od uslova da ostane u braku sa njim. Pored toga, pravila uključuju specifičan režim ishrane i ograničenja u izboru odeće.

Izveštaj britanskog medija ukazuje na Kanjeovo ponašanje kao manipulaciju Bjankom, tražeći od nje da bude "radikalnija verzija njegove bivše supruge" Kim Kardašijan.

"Pored toga što ne sme da priča i mora da nosi samo ono što on dozvoli, zabranio joj je da vežba ili da ide u teretanu", rekao je izvor blizak paru za "Daily Mail".

Izvori za list ističu da su jako zabrinuti za nju jer se ponaša na način koji je njima nepoznat, a sudeći po tome šta sad Kanje radi, čini se da će situacija biti sve gora i gora.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

Kanje Vest upao na svadbu u Italiji Tiktok/therealtabflamez

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!