Taman kada se pomislilo da Kanje ne može više da šokira, reper je iznenadio sve novim izdanjem koje je zgrozilo čak i njegove najveće fanove.

Posrnuli reper pojavio se na hokejaškoj utakmici svog sina Seinta u više nego bizarnom izdanju zbog kog gotovo svi ostavljaju isti komentar - da će detetu biti potrebno mnogo terapije da "svari" traume koje mu je otac naneno.

Kanje Vest kao Majkl Majers.
Khrome / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Kanje smatra da je potpuno prigodno doći na utakmicu 8-godišnjeg deteta maskiran u jednog od najozloglašenijih ubica iz sveta filma - Majkla Majersa iz franšize "Petak 13", a hororu je doprinelo i njegovo ponašanje koje je bukvalno oponašalo glavnog protagonistu iz hit ostvarenja. 

Kanje je bio u koži od glave do pete, a na glavi je nosio prepoznatljivu hokejašku masku, identičnu onoj koju nosi Majers u filmovima. Njegovo izdanje izazazivalo je jezu čak i među njegovom pratnjom koja nije skrivala užas kada bi ga pogledali.

Nažalost, ovo je samo još jedno u nizu bizarnosti u njegovom životu. Tako, njegova druga supruga, diplomirana arhitektkinja Bjanka Censori mora da poštuje niz pravila. Ne sme da govori u javnosti, i ima ograničenja po pitanju odeće. Bjanka je više naga nego obučena, a njen suprug redovno izbacuje njene intimije fotografije, gotovo kao da je na taj način uslovljava da ostane sa njim. Takođe, zabranio joj je da vežba ili da ide u teretanu, ali ju je postavio na strog režim ishrane.

Kanje Vest uslovljava ženu.
The image Direct / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

No, odnos sa Bjankom je ništa nasrpam onoga što Kanje radi svakodnevno. 

Pročitajte još: KIM I KANJE OPET ZAJEDNO POSLE SKANDALOZNOG RAZVODA: Svi su u šoku i pitaju se gde je reperova sadašnja žena?

U prošlosti je imao više puta antisemitske izjave, podržavao je Hitlera, Kju Kluks klan i slično.

Takođe je u svoju crkvu doveo Merilina Mensona, optuženog za monstruozne zločine nad ženama, kao i druge problematične slavne sa istim "dosijeom".

Kanje sa Merilinom Mensonom.
printscreen/twitter 

Da ne govorimo o tome što je privatne probleme iznosio u javnost, pretio bivšem Kim Kardašijan da će ga ubiti i slično, te ne čudi što su mnogi u strahu kolike će posledice sve to imati na njegovu decu koja polako rastu i od kojih Kim više neće moći da krije informacije o njihovom ocu, te da ih na taj način zaštiti.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

Kanje Vest upao na svadbu u Italiji Tiktok/therealtabflamez

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!