Čini se da su Kim Kardašijan i Kanje Vest u prijateljskim odnosima, nakon njihovog nedavnog okupljanja na košarkaškoj utakmici njihovog sina Seinta, i njihovog poslednjeg izleta u Los Anđelesu, u pratnji njihove ćerke Nort Vest.

Bivši slavni par imao je nezgodan susret prošle nedelje dok je navijao za svog sina, pri čemu je rijaliti zvezda sedela odvojeno od repera i kratko razgovarala pre nego što je držala distancu. Međutim, ovog puta par je fotografisan kako stiže u Nobu Malibu, sa svojom ćerkom i njenim školskim drugarima.

kanje i Kim zajedno
The Hollywood JR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Redak izlazak označava važan korak za dve zvezde, jer je njihov kontroverzni razvod dospeo na više naslovnih strana poslednjih godina. I dok su onlajn korisnici iznenađeni njihovim najnovijim okupljanjem, mnogi se pitaju za Bjanku Censori, koja je Kanjeova nova supruga i poznata je po tome da ga stalno prati.

Kanje i Bjanka
TMZ / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Bjanka je ranije primećena kako se druži sa Kanjeovom i Kiminom decom, a poslednji put sa Nort tokom njihove avanture u Diznilendu. Ali ovog puta australijske arhitektice nije bilo nigde, jer je izgleda želela da bivšem paru da prostor, dok su provodili kvalitetno vreme sa Nort.

Reper se takođe priprema za izdavanje svog novog albuma „Vultures“, a podršku je dala i njegova porodica, uključujući Nort i njene prijatelje, koji su nosili garderobu sa predstojećeg albuma i fotografisani u košuljama „Vultures“ ispred restorana.

Bjanka sa decom Kanjea i Kim
Backgrid/MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

U međuvremenu, Kim i Kanje su nosili potpuno crne outfite, a rijaliti zvezda je uparila crni bando top sa dugom suknjom, čizmama sa potpeticom i odgovarajućim kaputom. Reper je uslikan u crnoj kožnoj jakni, farmerkama, crnim čizmama i prepoznatljivom maskom za pokrivanje lica.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

Kanje Vest upao na svadbu u Italiji Tiktok/therealtabflamez


Izvor: Wanted A.N.