Kanje Vest se 'oženio' dizajnerkom njegovog brenda Yeezi Bjankom Censori dva meseca nakon što se zvanično razveo od Kim Kardašijan.

Izvor kaže da je Kanje napravio proslavu u kojoj je ozvaničio vezu sa Bjankom, ali da brak nije legalan. Ipak, on je oslovljava suprugom i nosi prsten kojim simbolizuje njegovu posvećenost njoj. Kako god, izgleda da zajednica nije legalna jer par navodno nema venčani list, prenosi TMZ.

Kanje Vest i Bjanka se nezvanično venčali.
The image Direct / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Nije jasno koliko dugo se par poznaje, ali Bjanka se pridružila Kanjeovoj kompaniji Yeezy u novembru 2020. Prošlog meseca, Kanie je odao počast svojoj 'ženi' tako što je objavio pesmu Censori Overload, na kartu njenog prezimena.

U stihovima je otkrio da je ostao u celibatu pre nego što se venčao, pevajući: 'A Biblija je rekla, ne mogu više da imam seks pre braka.'Mnogi misle da ovi stihovi obrazlažu njegovu iznenadnu odluku. 

Kanje Vest i Bjanka Censori su venčani.
TMZ / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Reper je viđen sa Bjankom kako uživa u ručku u Valdorf Astoriji na Beverli Hilsu. Ova mlada dama ugasila je društvene mreže nakon što se pročulo za sreće vesti, ali na jednoj od retkih njenih fotografija koje trenutno mogu da se pronađu jasno je da podseća na Kim Kardašijan

Kanje i Kim su se zvanično razveli u novembru 2022. Kim je podnela zahtev za razvod u februaru 2021. nakon skoro sedam godina braka i 3 godine zabavljanja. Bivši par deli četvoro dece: Nort, Saint, Čikago i Psalm. 

Trebalo je više od godinu dana - i bezbroj Kanjeovih ispada na Instagramu da par reši razvod.

TMZ je otkrio da će Kim mesečno primati 200.000 dolara alimentacije. Takođe je dogovoreno da Kim i Kanje imaju zajedničko starateljstvo i 'jednak pristup' svojoj deci.

Iako se par dogovorio, Kim je nedavno priznala da je zajedničko roditeljstvo sa reperom bilo 'stvarno teško'.

Bila je dovedena do suza nakon što je priznala tokom pojavljivanja na podkastu IRL kod Endži Martinez.

Kim je rekla da je pokušala da zaštiti svoju decu od "svih ludih s*anja" koje dolaze sa Kanjeovim javnim ispadima, ali je insistirala da će ona biti "spremna" da odgovori ako je budu ispitivali o tome u budućnosti.

Kim je plakala dok je pričala o detinjstvu koje je imala sa pokojnim ocem Robertom Kardašijanom: „Imala sam najboljeg tatu. Ne želim da budem emotivna. Teško je. S*** kao zajedničko roditeljstvo, stvarno je je*eno teško, znaš."

Kanje Vest i Kim Kardašijan.
Shutterstock 

Kim je rekla da će biti spremna kada njena deca budu pitala za Kanjeove javne ispade, ali za sada ćuti.

„A kada budu, vodićemo te razgovore i ja ću biti tako spreman, ali do tada ću učiniti sve da im život bude što normalniji.“

Podsetimo, u toku prošle godine Vest je viđen u javnosti sa desetak različitih devojaka, a najupečatljivija bila je kratka romansa sa Džulijom Foks nakon samo mesec dana od nezvaničnog razvoda od Kim Kardašijan.

Džulija Foks i Kanje Vest.
Veeren -Christophe Clovis / Bestimage / Profimedia 

Prošle nedelje, Džulija Foks tvrdila je da ju je Kanje jedva upoznao tokom njihove kratkotrajne romanse.

„Bili smo bukvalno zajedno jedan minut.“

„Mislim da čak ni ne zna moje puno ime ili bilo šta“, dodala je ona.

"Misliš da on ne zna tvoje puno ime?" Andi je rekao. 'Džulija Foks.'

„Pa, ja takođe imam srednje ime“, rekla je Džulija.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!