Kanje Vest poslednjih dana je u žiži javnosti zbog nimalo pozitivnih stvari. Zbog njegovog ponašanja ovog puta nisu se pobunili samo ljudi već i čitav Holivud, a čak je i slavna glumica Džejmi Li Kurtis prokomentarisala da se nada da će "dobiti pomoć koja mu je potrebna, kao i da će njegova deca dobiti pomoć zbog onoga što njihov otac radi", što dovoljno govori koliko su stvari otišle daleko.

Nakon majice na kojoj je pisalo "White lives matter", kojom se rugao #blacklivesmatter kulturi, jezivih pretnji Jevrejima, i sramnih komentara upućenih svima koji ne misle kao on, nakon čega je pozivao na nasilje (Džastinu Biberu je rekao da "vodi računa o svojoj ženi, da joj ne bi on došao i začepio gubicu", a potom je Hejli prozivao zbog "neuspešne operacije nosa" i slično...), suspendovani su mu do daljnjeg i Instagram i Tviter profil. Kao da to nije bilo dovoljno, već je i na poslovnom sastanku sa Adidasom pustio po*no film, a sada pažnju privlači zbog nove, 21 godinu mlađe devojke.

Kanje Vest ne prestaje da šokira ponašanjem.
Youtube 

On je sada u vezi sa brazilskom manekenkom Žulijanom Nalu (24), a devojka koja je i snimala kampanju za Kanjea ne odvaja se od njega.

Inače, lepotica je rodom iz Rio de Ženeira, ali poslednjih godina živi u Los Anđelesu gde gradi karijeru. Sarađivala je sa modnim agencijama Mix Models, MGM Models i Elite Model Management, čiji je član postala sa 19 godina, kada se preselila u LA.

Nedavno je učestvovala na reviji brenda 6PM u Milanu, što je važan korak u njenoj karijeri. A tokom Nedelje mode u Parizu (26.09- 04.10) često se pojavljivala na istim mestima gde je bio i Vest.

Sada su ih paparaci uslikali i zajedno, kada su išli ruku pod ruku do njegove fabrike odeće, a Žulijana je bila obučena od glave do pete u Kanjeove komade.

Kanje Vest sa novom devojkom pojavio se u njegovoj fabrici odeće.
The Daily Stardust / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Naravno, ovo nije prvi put da nosi odeću sa potpisom "Ye-a", jer se na Instagramu na kojem je prati skoro pola miliona ljudi, već mogla videti u komadima koje potpisuje.

Inače, nakon Kardašijanke Kanje se najpre zabavljao sa glumicom Džulijom Foks, koju je pokušao da "kimificuje", tj. napravi novu Kim, a potom je prešao Chaney, još jednu dvojnicu slavne rijaliti zvezde. Međutim, ni njihova romansa nije potrajala. 

Kanje Vest je javno kukao za bivšom ženom.
Profimedia 

On je i tokom zabavljanja sa drugim devojkama javno "kukao" za bivšom ženom, te čak tvrdio da "nisu razvedeni", pa da su je "naterali da ga napusti", te je mnoge iznenadilo što je nakon svega sada smuvao devojku koja neodoljivo liči na Kardašijankinu sestru Kendal, takođe manekenku.

Kanje Vest smuvao je devojku koja liči na Kendal Džener.
BauerGriffin / INSTAR Images / Profimedia 

Ovo su mnogi prokomentarisali kao bizarno, a da li lepa Žulijana zaista toliko liči na Dženerovu, procenite sami i pogledajte njene fotografije u galeriji u nastavku.

Instagram Žulijana Nalu je nova devojka Kanjea Vesta.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!