Nakon dve godine "prljave" sudske bitke, Kim Kardašijan i Kanje Vest su se zvanično razveli. Kim je sada slobodna žena, a sada je jasno i da joj dogovor koji su postigli i te kako ide na ruku. Naime, poznat je iznos koji će Kanje, odnosno Je morati da plaća bivšoj ženi na račun alimentacije za njihovo četvoro dece i malo je reći da je cifra pozamašna.

Reper i biznismen dogovorili su se da dele starateljstvo nad 9-godišnjom Nort, 6-godišnjim Seintom, 4-godišnjom Čikago i 3-godišnjim Psalmom, piše Page Six. I ne samo to, Kanje će morati svakog meseca da isplati Kim 200.000 dolara alimentacije, što je jedna od najvećih cifri u istoriji šoubiznisa.

kanje vest i kim kardašijan su se konačno razveli.
pritnscreen/instagram 

On je takođe odgovoran za 50 posto troškova obrazovanja dece, poput školarine i troškova osiguranja. Međutim, izvori bliski Kardašijanovima rekli su za TMZ-u da će ona i dalje imati decu 80 odsto vremena - kao što je Vest ranije priznao u septembru.

Kada je reč o zajedničkoj imovini, ona je podeljena u skladu sa predbračnim ugovorom. Oboje su se odrekli bračnog izdržavanja. Nove bračne fotografije pokazale su da se Kanje za sada pridržava dogovora. 

Samo dan nakon što su okončali razvod, snimljen je ispred škole najstarije ćerke Nort, a potom je dvojac otišao u tržni centar. Kanje je svoju ćerku odveo u kupovinu, a sudeći po prepunim kesama koje je nosio njegov telohranitelj, ispunio joj je svaku želju.

S druge strane, Kim je na porodično okupljanje u studiju Travisa Barkera, supruga njene sestre Kortni, stigla u ležernoj odeći i bez šminke. Pridružile su im se sestra Kloi i mama Kris Džener.

Podsetimo, pre nego što su uplovili u vezu, Kim i Kanje su godinama bili prijatelji. On nije skrivao da je zaljubljen u nju i opsednut njenom lepotom, a zbog nje je ponizio i neke bivše. Tako je rekao da je nakon bivše devojke Amber Rouz "morao da se istušira 30 puta da bi Kim bila sa njim". 2011. su uplovili u vezu, a dve godine kasnije dobili su ćerku Nort. 

kanje vest zbog kim je ponizio amber rouz.
LYDIE / Sipa Press / Profimedia 

Kanje je Kim pretvorio u ikonu stila, i otvorio joj vrata modnog sveta koji radnije nije želeo da sarađuje sa Kardašijankama. Međutim, kako su godine prolazile, tako je reper sve više gubio konce i izazivao incidente, a njegovi ispadi na mrežama doveli su do toga da je u više navrata bio zabranjen. 

Porodica ga je molila da ode na lečenje, ali nažalost, ni na jednoj rehabilitaciji nije se dugo zadržao.Na kraju je došlo i do razvoda, a Kanje je nastavi oda napada Kim kako zbog novog dečka, tako i da je optužuje da je loša majka.

kanje vest i kim su se razišli zbog njegovog ludila.
CPR/DSanchez / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

 Nedavno se saznalo da je zaposlenima pokazivao i njene promiskuitetne fotografije što je Kardašijanku šokiralo, a reper je inače do nedavno bio zabranjen na Tviteru nakon antisemitskih poruka o Jevrejima.

kanje vest bio je zabranjen na mrežama.
Youtube 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!