Taman kada se pomislilo da Kanje Vest ne može niže da padne, saznalo se za još jednu bizarnu stvar koju je radio nikom drugom do ženi koju navodno najviše voli - Kim Kardašijan, i svet je ponovo više nego zgrožen.

Naime, "Rolling Stone" je objavio otvoreno pismo jednog radnika iz Kanjeovog kreativnog tima koji tvrdi da mu je Vest svojevremeno pokazao eksplicitnu sliku Kim tokom razgovora za posao 2018. godine.

Kanje Vest je pokazivao intimne slike Kim kardašijan.
Instagram 

"Žena mi je upravo poslala ovo", navodno mu se rekao pohvalio, i potom mu na telefonu pokazao "veoma provokativnu i privatnu sliku Kim Kardašijan", prenosi "Page Six".

Međutim, ova priča nije usamljen slučaj, jer se u međuvremenu saznalo za još osoba kojima je Ye pokazao intimne Kimine fotografije.

kanje vest navodno je zaposlenima pokazivao gole fotografije svoje žene.
Youtube 

Kako je jedan od njih izjavio, "Kanje se ne boji da pokaže eksplicitne slike ili da govori o situacijama koje bi trebalo da ostanu privatne".

Sve optužbe izlistane su u otvorenom pismo koje je dobio magazin "Roliing Stone". U njemu su radnici na visokim pozicijama u "Yeezy"poručili direktorima modne marke da su isključili svoj "moralni kompas" i navodno dopustili Vestu da stvori "zlostavljačku" kulturu u kompaniji.

Kanje VEst je zaposlenima pokazivao i sopstvene snimke.
Coleman-Rayner / Coleman-Rayner / Profimedia 

Međutim, Vesta su optužili i da je zaposlenima pokazivao i sopstvene pornografske snimke. "Osećam da je to bila taktika da slomi osobu i uspostavi nepokolebljivu odanost prema sebi, testirajući i uništavajući ljudske granice", rekla je jedna osoba, dok je druga tvrdila da je Vest posebno ciljao na radnice.

kanje je pokušao da zaustavi eksplicitan snimak kim.
Profimedia 

Ništa od ovoga ne bi bilo tako čudno da se upravo Vest, doduše pred kamerama rijaliti programa "Kardashians" nije pobrinuo da drugi navodni po*no film Kim Kardašijan ne ugleda svetlo javnosti. Podsetimo, Kim je popularnost doneo intimni snimak sa bivšim dečkom Rej Džejom koji je navodno u etar pustila niko drugi do "mamadžerka" Kris. 

Međutim, to navodno nije bio jedini snimak, a prošle godine, Kim je dobila informaciju da će se online naći i "nastavak". Kim tada nije birala sredstva, niti žalila para jer je sada i majka, ali i biznismenka, a pored svega toga krenula je ozbiljno i u advokaturu te je jasno da bi joj novi se*s snimak mogao uništiti karijeru.

I upravo se tu pojavio YE, kao princ na belom konju, i malo pre njenog nastupa u Saturday Night Show, pojavio se u njenoj garderobi sa svim cd-ovima i kasetama na kojima je preostao "materijal". Ovaj potez oduševio je Kimberli, ali i javnost koja je tada počela da navija da se par pomiri, međutim, Kardašijanka je kasnije uplovila u vezu sa Pitom Dejvidsonom i slomila Vestovo srce.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!